Abidal ja està de vacances

10.06.2011 09:38

Éric Abidal va jugar amb França el darrer partit de la temporada. El combinat de Blanc es va imposar a Polònia per 0-1 en l’amistós jugat aquest dijous a Varsòvia. El blaugrana va jugar els 90 minuts i ho va fer com a defensa central.

Set jugadors del primer equip no descansen
Les vacances d’estiu hauran d’esperar per a set jugadors del primer equip que participen en la Copa Amèrica i en l’Europeu sub-21. Messi, Mascherano i Milito, amb la selecció argentina, i Adriano i Alves amb Brasil estan concentrats per preparar la Copa Amèrica que començarà l’1 de juliol a l’Argentina. Aquest diumenge, la selecció espanyola sub-21 debutarà davant Anglaterra al Campionat d’Europa que se celebra a Dinamarca. En el combinat de Luis Milla estan convocats els jugadors del primer equip Bojan i Jeffren i els del Barça B Miño, Thiago i Montoya.
Abidal s’afegeix al grup de jugadors del primer equip del Barça que gaudeixen de les vacances d’estiu. El defensa va disputar aquest dijous l’últim dels tres partits que tenia amb la seva selecció. El combinat de Laurent Blanc es va imposar a la selecció de Polònia per 0-1 en el partit amistós disputat a Varsòvia i en el qual Abidal va sortir en l’onze inicial jugant els 90 minuts i, fins i tot, lluint el braçalet de capità en el segon temps.

Va tornar a la posició de central

ABIDAL_SELECCIO.png Després d’haver jugat en la demarcació de lateral esquerre en el partit de la fase de grups de l’Eurocopa 2012 davant Bielorrússia, Abidal ho va fer de central a Varsòvia, posició que havia ocupat en la majoria de partits amb la selecció els darrers anys. El blaugrana va controlar perfectament la seva parcel·la i no va tenir problemes davant els davanters polonesos. El gol de la victòria francesa el va marcar N’Zogbia en el minut 12 del primer temps.

Abidal treballarà durant les vacances

El defensa blaugrana gaudirà d’un mes de descans després d’una temporada especialment complicada, però que va tenir un final feliç amb la consecució del doblet i havent-se recuperat de la intervenció d’un tumor al fetge que el va fer estar quasi dos mesos de baixa.

Abidal aprofitarà el parèntesi estiuenc per recuperar el seu millor estat de forma física. En declaracions al diari 'Mundo Deportivo', Abidal assegurava que vol recuperar el temps perdut per estar al cent per cent de cara a la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid. “No em puc permetre les vacances i ho faig pel Barça, per la seva gent”, va dir Abidal.