Espanya goleja i Brasil i Holanda no marquen

05.06.2011 08:55

Els campions del món van golejar els Estats Units per 0-4 amb tres blaugranes a l’onze inicial: Piqué, Sergio i Villa. Brasil i Holanda, amb Alves, Adriano i Afellay, no van passar de l’empat a zero.

El combinat de Vicente Del Bosque va fer el millor partit des que va guanyar el Mundial de Sud-àfrica. Els campions van passar per damunt de la selecció dels Estats Units golejant per 0-4 en l’amistós disputat a l’estadi Gillette de Boston, amb 60.000 espectadors i moltes samarretes del Barça a les graderies.

Del Bosque va alinear tres blaugranes en l’onze inicial: Piqué, que va jugar els 90 minuts; Sergio Busquets, que va ser substituït al descans per Bruno, i Villa, que no va jugar en el segon temps i va ser substituït pel també blaugrana Iniesta. Valdés i Pedro van veure tot el partit des de la banqueta.

Gran primera part

La selecció espanyola va passar per sobre de l’equip nord-americà especialment en el primer temps, en el qual dos gols de Cazorla i un de Negredo van deixar el partit sentenciat. En la segona part, Fernando Torres va arrodonir el festival golejador amb el 0-4 definitiu. Tot i no marcar, els jugadors del Barça van fer una actuació notable. Amb aquesta victòria, Espanya es treu l’espina que tenia clavada de la Copa Confederacions, on van ser eliminada a la semifinal pels Estats Units. Espanya disputarà el darrer amistós el proper 7 de juny contra Veneçuela a Puerto La Cruz.

BRASIL-HOLANDA.jpgAfellay brilla en el Brasil-Holanda

El migcampista blaugrana Ibrahim Afellay va ser un dels jugadors més destacats de l’amistós que Brasil i Holanda van disputar a l’estadi Serra Dourada de Goiânia (Brasil) i que va acabar amb empat a zero. L’holandès va jugar d’interior esquerre i va ser un dels jugadors més incisius del seu equip, protagonitzant un espectacular duel amb el seu company al Barça Dani Alves. Tots dos van jugar els 90 minuts, mentre que el també blaugrana Adriano va jugar els últims cinc minuts del partit.