Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tito: “Gràcies a tots els seguidors pel seu suport”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

01.06.2011 11:00

Tito Vilanova: “Gràcies a tots els seguidors pel seu suport”

Jesús Carrillo


Tito Vilanova ha volgut mostrar el seu profund agraïment cap a tots els aficionats del FC Barcelona pel suport rebut aquesta temporada, en què s’ha guanyat la Lliga i la Lliga de Campions.


Fotos: Miguel Ruiz
Fotos: Miguel Ruiz

2011-03-04_ENTRENO_32.JPGLa mà dreta de Pep Guardiola al vestidor blaugrana, Tito Vilanova, ha parlat per a www.fcbarcelona.cat i Barça TV d’aquest curs que tot just va acabar dissabte passat amb la consecució de la Lliga de Campions a Wembley, la quarta de la història del FC Barcelona.

En els darrers dies quants cops li han donat les gràcies?
“Les gràcies, en tot cas, les hem de donar nosaltres als seguidors, ja que tots ens han ajudat. Per viure dies com el del camp del Llevant o a Wembley hem de treballar molt per guanyar i viure dies com aquests. Els nostres socis i seguidors compten tant o més que nosaltres”.

Serà difícil millorar els resultats i el futbol que el primer equip ha fet enguany?
“Ho haurem d’intentar perquè els altres equips de ben segur que ho faran. Cada any que passa ens coneixen més i intentaran guanyar el FC Barcelona, ja que fa tres anys que som superiors a gairebé tots. Millorar el que hem fet aquest any serà difícil, però si podem mantenir el mateix nivell d’ambició i competitivitat, crec que estaria molt bé”.

Per arribar a aquesta situació, farà falta descansar, i molt, en les pròximes setmanes...
“Tots tenim ganes de descansar i desconnectar. El tram final de la temporada ha estat duríssim, sobretot pels quatre partits gairebé seguits contra el nostre rival directe. A més, el fet de jugar la final a Wembley, amb tot els records d’èpoques anteriors, feia que arribar a jugar-la fos molt més que una il·lusió. Després d’arribar a la final, el United era l’últim escull a salvar per aixecar la copa. I va ser la final de les finals, entre els dos millors equips dels darrers deu anys a la Lliga de Campions. I si a més, la jugues com la vam jugar i la guanyes amb l’autoritat i la superioritat de dissabte passat, per tot plegat, crec que tots ens mereixem un descans”.

12-05-09_WEB_GUARDIOLA_Y_VILANOVA_01.jpgDes del vestidor quin missatge fa arribar als socis del Club amb vista a la temporada que ve?
“Reiterar una altra vegada el meu agraïment cap a tota l’afició pel suport que ens han donat, no només en aquests partits finals sinó durant tota la temporada. La rua de diumenge crec que va ser més nombrosa que la primera, quan vam fer el triplet. Això és d’admirar. Vull dir-los que segueixin al nostre costat, ja que no sempre guanyarem i que si això algun dia passa que no dubtin mai ni d’aquest equip, ni d’aquest jugadors, ni del nostre model de joc i de futbol. Aquest estil és el millor per al nostre Club. Des de l’arribada de Cruyff i de Rexach, que el van implantar, fins als que hem vingut després. El que hem de fer, per sobre de tot, és mantenir el nivell any rere any, i per això el suport dels socis és cabdal”.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana