El Barça, favorit en les apostes de Betfair

25.05.2011 13:17

El Barça, favorit en les apostes de Betfair per a la final de Wembley

Segons la casa d’apostes Betfair, l’equip de Guardiola és en aquests moment el favorit per proclamar-se campió de la Lliga de Campions davant el Manchester United. Els usuaris, a més, aposten que el Barça s’endurà el títol en els 90 minuts de partit.

La final de la Lliga de Campions és un dels esdeveniments esportius que més volum de transaccions té al llarg de l’any. Així que aquests dies les cases d’apostes tenen molta feina, d’entre les quals Betfair, empresa proveïdora de tots dos finalistes, el FC Barcelona i el Manchester United.

A tres dies per a la final de Wembley els usuaris de Betfair aposten pel FC Barcelona per aixecar la seva quarta Lliga de Campions de la seva història. Bona part creu que el Barça serà campió ( 1,54 euros per euro ) i també aposten perquè s’endugui el títol en els 90 minuts de partit i no caldrà arribar a la pròrroga i als penals ( 2,06 euros per euro apostat ).

ZUERAS_FC.BARCELONA_-_MANCHESTER_UNITED_FINAL_CHAMPIONS_27-05-09_058.JPGMessi, candidat a obrir la llauna

El mercat d’apostes és molt ampli i de cara a aquest partit també es pot triar qui farà el primer gol. En aquest aspecte Messi es perfila com el gran candidat pels usuaris de Betfair per ser el primer golejador del partit ( 6 euros per euro apostat ). Per darrere el segueixen Villa i Pedro.

El marcador final

Pel que fa al resultat de la final molts creuen que es resoldrà el campió de la Lliga de Campions amb un 1 a 0 a favor del FC Barcelona ( 7,4 euros per euro apostat ). El segueix l’1 a 1, el 0 a 0, el 2 a 0 i el 2 a 1, com a marcador final que els usuaris veuen com més probable.