El United ja pensa en Wembley (4-2)

22.05.2011 19:21

El Manchester United ja pensa en Wembley (4-2)

Old Trafford ha vist guanyar els seus en la jornada que ha posat el punt final a la Premier. Un Manchester ple de suplents s’ha imposat al Blakpool amb gols de Park, Andersson, Owen i Evatt en pròpia porteria.

Somriure i llàgrimes sobre la gespa del teatre dels somnis. Mentre el Manchester s’acomiadava dels seus seguidors a la Premier amb una victòria, el Blackpool lamentava un descens a Segona Divisió.

Park avança els 'red devils'

El locals han fet diana primer en el minut 21. Una assistència de Berbatov l’ha aprofitat Park per superar un central i després plantar-se sol davant del porter per inaugurar el marcador. Quan faltaven cinc minuts per al descans, Adam, amb un llançament de lliure directe, a aconseguit igualar el matx.

El gol del Blackpool, un miratge

Poc temps després de començar la segona part, un gol de Fletcher posava per davant els visitants, però ràpidament el Manchester reaccionaria de manera contundent per acabar sumant la victòria. Primer ha estat Aderson, que en el minut 63 ha signat la igualada. Un gol desafortunat en pròpia porteria d'Evatt i un altre d'Owen, ja amb tot el Blakpool llançat a l’atac, han certificat el 4 a 2 final.

Amb el West Ham ja descendit, calia veure quins dos equips perdien també la categoria. Finalment, han estat el Blackpool i el Birmingham, que ha caigut al camp del Tottenham per 2 gols a 1.

Old Trafford acaba amb festa

Un cop acabat el partit, el Manchester ha ofert als seus seguidors la dinovena lliga aconseguida recentment. El mític porter holandès Van der Saar ha rebut el reconeixement de tot l’estadi, en el que ha estat el seu darrer partit com a professional a la Lliga. El dia 28 de maig penjarà els guants un cop acabi la final de la Champions.