Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Zamora sense posar-se el xandall


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

21.05.2011 20:55

Zamora sense posar-se el xandall

www.fcbarcelona.cat


Víctor Valdés, que aquest dissabte no ha jugat a Màlaga, s’ha apuntat el quart Zamora de la seva carrera esportiva amb la segona millor mitjana de gols encaixats de la història de la Lliga: 0,50 (amb 16 gols encaixats en 32 partits jugats).


Valdés no ha jugat a Màlaga. Foto: Arxiu FCB
Valdés no ha jugat a Màlaga. Foto: Arxiu FCB

Valdés ja en suma quatre. Sense la necessitat d’haver-se de posar el xandall i amb el cap posat en la final del proper dissabte a Wembley, Víctor Valdés ha seguit, des de Barcelona, com el seu equip ha sumat una nova victòria a la Lliga (1-3) i, de passada, li permetia apuntar-se, ara sí, de manera matemàtica el quart Zamora de la seva carrera.

El tercer consecutiu

El mèrit és encara més gran, perquè n’ha sumat tres de forma consecutiva. A banda dels tres últims (amb una mitjana de 0,89 a la 08/09 i 0,63 a la 09/10), en què l’equip també va guanyar la Lliga, Valdés va apuntar-se el Zamora de la 2004/05 (amb una mitjana de 0,71).

Només superat per Liaño

La mitjana d’enguany, 0,50 gols per partit, és gairebé de rècord. Només Liaño (Deportivo) va endur-se el Trofeu Zamora amb una mitjana millor (0,47) a la temporada 1993/94. D’aquesta manera, el porter blaugrana iguala Juan Acuña i Santiago Cañizares i es queda a només un del 'recordman', el també blaugrana Antoni Ramallets, que en va guanyar cinc.

Abans d’intentar l’assalt a un nou Zamora, però, Valdés intentarà assolir un últim èxit aquesta temporada: la Lliga de Campions de dissabte vinent.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana