Els veterans, a un pas de la semifinal (14-6)

Futbol Indoor

14.05.2011 12:06

Els veterans del Barça, a un pas de la semifinal (14-6)

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors va golejar la Reial Societat per 14-6 en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga Fertiberia de Futbol Indoor disputat a Calafell. Christiansen, amb 4 gols, va ser el màxim golejador.

Fitxa
FC Barcelona 14
Reial Societat 6

FC Barcelona:
Angoy, Muner, Villena (1), Ezquerro (2), Carreras, Pinilla (3), Sergi (1), Tomàs (3) i Christiansen (4).

Reial Societat: Andonegui, Álvarez, Uria (1), Irazoki, Campo, Zabala (1), Irazusta (1), Caro, Zudaire (2) i Martín Fuentes (1).
El Barça va fer un pas de gegant per classificar-se per a la semifinal de la Lliga Fertiberia de Futbol Indoor després de guanyar contundentment la Reial Societat per 14-6. Tot i els vuit gols de diferència, el partit no va ser un passeig per als homes de Sánchez Jara, ja que els donostiarres van plantar cara durant el primer temps.

Primera part igualada

L’equip de Santi Bakero va avançar-se en el marcador i va proposar un pols igualat i físic davant un Barça que va saber dosificar la seva superioritat tècnica amb paciència. Conduïts per un inspirat Sergi Barjuan i amb l’instint golejador de Christiansen (4 gols), Pinilla (3 gols) o Tomàs (3 gols), els blaugrana van obrir diferències en el marcador a partir del 2-2 en el minut 11, i es va arribar al descans amb el resultat de 8-4 favorable al Barça.

Festival blaugrana

El segon temps només va tenir color blaugrana. La Reial Societat no va saber trobar el seu joc davant un Barça molt superior que, de mica en mica, anava ampliant el seu avantatge en el marcador fins arribar al definitiu 14-6, vuit gols de diferència que poden resultar decisius de cara al partit de tornada que es jugarà el proper 27 de maig a terres basques.