Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’experiència als clàssics, des del Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

18.04.2011 14:48

L’experiència als clàssics, des del Palau

Meritxell Infante


Els jugadors més veterans de les seccions blaugrana valoren més que ningú l’etapa d’hegemonia actual del Barça respecte al Reial Madrid. Grimau, Nagy, Javi Rodríguez i Egurrola han viscut ja un munt de clàssics del futbol com a blaugranes.


El gol de Romario, en la temporada 93-94, un dels més recordats pels jugadors de les seccions del Club. Fotos: Arxiu FCB
El gol de Romario, en la temporada 93-94, un dels més recordats pels jugadors de les seccions del Club. Fotos: Arxiu FCB

Juguen a bàsquet, handbol, hoquei patins o futbol sala, però vesteixen la samarreta blaugrana fa molts anys i han viscut com un culer més els duels Barça-Madrid des dins del Club. Per això coneixen millor que altres dels seus companys què suposa aquesta rivalitat i com ha evolucionat a lllarg dels anys. “Per sort, últimament ens han donat moltes alegries, tant en el 5 a 0 com el 2 a 6”, apunta Roger Grimau, capità del Regal Barça, que es defineix com un culer més i aficionat al futbol. “Aquests cracs ens han donat molt bons clàssics”.

Recordar aquests moments

Per Javi Rodríguez, l’afició culer viu un moment dolç i està molt ben acostumada en aquesta etapa de triomfs blaugrana: “El trist de l’esport és que després ningú no se’n recordarà d’aquests moments. Quan el Barça no guanyi, perquè hi haurà èpoques en què el Barça no guanyarà, trobarem a faltar aquests moments. Hem de gaudir-los al màxim”. El porter del Barça Sorli Discau Aitor Egurrola coincideix amb el seu company del futbol sala. “Hi ha una eufòria excessiva. No és bo perquè és molt díficil anar amb aquesta pressió a tots els partits”, afirma el jugador d’hoquei patins blaugrana.

Els mateixos colors, un sentiment

rm-fcb26_x12x.jpgLaszlo Nagy, que va arribar fa onze temporades a la secció d’handbol del Barça, afirma que els jugadors de seccions viuen de manera especial aquests clàssics del futbol. “Nosaltres defensem aquests colors. Desgraciadament, el Madrid no té equip d’handbol i no tenim aquestes sensacions tan concretes que tenen els de bàsquet i futbol”, assegura el capità del Barça Borges.

A València, per donar suport

Els equips de bàsquet, hoquei patins i futbol sala podran viatjar a València dimecres per donar suport als seus companys del futbol en la final de Copa del Rei. “Un clàssic sempre és bonic veure’l. Jo sempre dic que al camp és igual veure’l a dalt de tot que a baix, l’important és ser-hi, perquè és una sensació diferent a la resta de partits”, assegura Javi Rodríguez. Les seccions ja han presenciat altres finals dels seus companys, amb bon record. “Sempre que hi hem anat, hem guanyat. Suposo que és anecdòtic, però espero que sigui un punt a favor”, afirma Egurrola.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana