La quarta millor entrada de la temporada

07.04.2011 11:20

Roger Bogunyà

El Camp Nou va registrar aquest dimecres la quarta millor assistència de la temporada, per darrere dels partits amb el Madrid, l’Arsenal i el València. Repassem ara totes les dades del partit.

86.518 espectadors van assistir al Camp Nou aquest dimecres. Fotos: Àlex Caparrós/Miguel Ruiz-FCB

► Contra el Xakhtar, van assistir al Camp Nou fins a 86.518 espectadors, entrada només superada els dies del Madrid (98.255), Arsenal (95.486) i València (87.975).

► Tot i la qualitat de l’equip de Lucescu, el resultat fa justícia pel que fa a les rematades a porta (19 a 5).

► Messi va ser l’home que més va rematar a porta (3) i Piqué qui més pilotes va recuperar (12).

► Andrés Iniesta, l’únic blaugrana que va rebre una groga, no jugarà la tornada a Donetsk. Per part ucraïnesa, està sancionat el lateral esquerre Rat.

► El manxec, que va estrenar paternitat, va tardar menys de dos minuts a marcar. No ho feia a Europa des del famós gol a Stamford Bridge (1-1), ara fa dos anys.

► El d’Iniesta va ser el primer gol que va fer l’equip a Europa durant el primer quart d’hora de partit.

2011-04-06_FCB_-_FC_SHAKHTAR_DONETSK_011.jpg► No només Iniesta va estrenar-se en aquesta edició de la Champions. Piqué i Keita també van signar el seu primer gol a Europa aquest curs.

► Després de tres setmanes absents per lesió, Pedro i Maxwell van reaparèixer contra el Xakhtar. Van jugar els últims 23 i 16 minuts, respectivament.

► L’equip no feia cinc gols des del 26 de gener, quan va marcar-ne cinc a l’Almeria en el partit d’anada dels quarts de Copa (5-0).

► A Europa, l’última mà de gols va arribar contra el Panathinaikos (5-1), el 14 de setembre del 2010.

► La victòria va suposar el triomf número 125 de Guardiola amb el primer equip, després de 170 partits dirigits.