Villa li va marcar 4 gols al Sevilla

12.03.2011 11:12

Marcar 4 gols en 90 minuts no és una empresa fàcil i no acostuma a ser el pa de cada dia dels davanters. Villa ho sap. De fet, només ho ha aconseguit una vegada, en el curs 2003/04, quan militava al Saragossa, i va ser precisament contra el Sevilla.

Messi també en va marcar 4 en 90 minuts

David Villa no és l’únic jugador de l’actual plantilla del Barça que ha ha assolit aquesta eficàcia golejadora en un mateix partit. Leo Messi, el millor jugador del món, també ho va aconseguir. Va ser en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions del curs passat. L’argentí va liderar el partit i el pas de l’eliminatòria signant quatre dianes davant l’Arsenal d’Arsène Wenger.
David Villa oblidarà difícilment el 25 d’abril del 2004. La que havia de ser una tarda més de futbol, es va convertir en una tarda de rècord personal. Saragossa i Sevilla s’enfrontaven a La Romareda en el partit de la 34a jornada de Lliga quan l’aleshores jove davanter de Tuilla va signar la seva màxima golejada batent fins a quatre vegades la porteria del conjunt andalús defensada per Esteban.

Rècord personal, però resultat insuficient

Curiosament, aquella va ser una tarda insuficient per a David Villa. L’eufòria per l’eficàcia personal es va veure aplacada per un resultat insuficient per retenir els tres punts a casa. Tot i haver aconseguit un bon avantatge en el minut 58 (4-2) amb les quatre dianes de l’asturià, el Sevilla va aconseguir empatar en el minut 95 de joc.

A banda de demostrar el seu potencial golejador, Villa va evidenciar la seva versatilitat i polivalència davant els tres pals. I és que va haver-hi gols de tot tipus: dos en jugada, un de falta directa des de fora de l’àrea i un darrer de penal.

12 gols convertits contra el Sevilla

El Sevilla és un equip amb què el ‘7’ blaugrana se’n surt prou bé, ja que ha marcat un total de 12 gols al conjunt andalús en els 14 partits de Lliga en què s’hi ha enfrontat. Amb el Saragossa en va convertir set, tres els va marcar vestint la samarreta del València i els altres dos els va signar el 31 d’octubre passat amb el FC Barcelona.

Compte pendent al Sánchez Pizjuán

Tot i el bon còmput personal de Villa davant el Sevilla, el Guaje té comptes pendents amb l’estadi sevillista, ja que d’aquestes 12 dianes només n’ha marcat una al Sánchez Pizjuán. Va ser en la seva primera temporada a Primera amb el Saragossa, el curs 2003/04. Aquella diana no resultaria prou satisfactòria per a l’asturià, que en el partit de tornada es redimiria aconseguint el seu rècord personal.