Un Saragossa perillós fora de casa

05.03.2011 10:52

David Puig

El Saragossa ha començat la segona volta de la Lliga amb bon peu. L’equip d’Aguirre només ha encaixat dues derrotes i fora de casa ha puntuat en sis dels últims vuit desplaçaments.

El Saragossa arriba amb set baixes
Javier Aguirre no podrà comptar amb set jugadors per al partit contra el Barça. L’expedició aragonesa va arribar sense Gabi, Ponzio i Contini, sancionats i sense els lesionats Leo Franco, Lafita, Braulio i Boutahar. El tècnic mexicà ha cridat a dos jugadors del filial per completar la convocatòria, el porter Alcolea i el migcampista Kevin Lacruz.
La segona volta de la Lliga li esta anant prou bé al Saragossa, ja que ha sumat vuit punts més que en els primers set partits del campionat. Entre la primera i setena jornada de Lliga, el Saragossa va sumar tres punts, amb tres empats, quatre derrotes i cap victòria. En canvi, en els mateixos partits de la segona volta, les xifres son molt diferents: 11 punts, amb tres victòries, dos empats i dues derrotes.

Un equip difícil lluny de La Romareda

SARAGOSSA_AGUIRRE.jpgQue el Saragossa només hagi guanyat un partit fora de casa no és un fet indicatiu del seu potencial lluny de La Romareda. L’equip de Javier Aguirre ha puntuat en set dels 12 partits que ha jugat fora de casa. L’única victòria la va aconseguir al camp del Màlaga en la 21a jornada, en la qual es va imposar per 1-2. Els aragonesos han aconseguit esgarrapar un punt dels camps del Deportivo (0-0), València (1-1), Getafe (1-1), Almeria (1-1), Osasuna (0-0) i Sporting (0-0). Només ha encaixat 15 gols i és el tercer equip menys golejat fora de casa, una dada que confirma la seva notable fortalesa defensiva.