Cesc i Walcott, lesionats

24.02.2011 09:08

Cesc Fàbregas i Theo Walcott es van lesionar durant el partit que l’Arsenal va jugar davant l’Stoke City. El català es va retirar amb problemes musculars i l’extrem va patir una lesió al turmell.

A un punt del líder
La victòria davant l’Stoke City deixa l’Arsenal a un sol punt del líder, el Manchester United, que es manté al capdavant de la classificació amb 57 punts però amb un partit menys. Això sí, els de Wenger es distancien dels seus perseguidors ja que li treuen set punts al tercer classificat, el Manchester City, i nou punts al quart, el Tottenham. Per tant, sembla que el títol és cosa de dos.
L’Arsenal va pagar cara la seva victòria davant l’Stoke City (1-0), partit ajornat de la Premier League. Dos dels seus jugadors més importants, Cesc Fàbregas i Theo Walcottt no van poder acabar l'enfrontament. El català va deixar el terreny de joc en el minut 14 a causa d’unes molèsties musculars, mentre que l’extrem va ser substituït en el minut 71 després de fer-se una forta torçada al turmell. Durant les properes hores es coneixerà l’abast exacte de les lesions de tots dos jugadors i se sabrà si estaran a punt per al partit contra el Barça al camp Nou el proper 8 de març.

Wenger, preocupat

Arsenal._Walcott.jpgL’entrenador de l’Arsenal, Arsène Wenger, va expressar la seva preocupació per l’estat de tots dos jugadors durant la roda de premsa posterior al partit:  "Walcott té un esquinç al turmell i serà baixa per a la final de la Carling Cup de diumenge que ve. Encara no sé quan temps estarà de baixa. Pel que fa a Cesc, pateix una lesió muscular i dijous avaluarem el seu estat, però l’he vist preocupat”.

L’Arsenal resol en els primers minuts

Pel que fa al partit davant l’Stoke City, l’Arsenal el va resoldre en un inici trepidant en que l’equip de Wenger va posar setge a la porteria de Begovic. En el minut 8, Squillaci va marcar l’únic gol del partit i que donaria els tres punts al rival blaugrana en els vuitens de final de la Champions. Els 'gunners' van saber aguantar el resultat fins al final del partit tot pensant en la final de la Carling Cup que disputarà el proper diumenge davant el Birmingham City.