Adriano: primera opció per a Mallorca

22.02.2011 11:28

Jesús Carrillo

La baixa per acumulació d’amonestacions del brasiler Dani Alves farà que Pep Guardiola li hagi de buscar substitut. Adriano Correia té moltes opcions d’ocupar el lloc del seu compatriota al lateral dret de la defensa blaugrana.

Invicte a Mallorca
Adriano ja sap què és jugar davant el Mallorca a Palma. Amb el Sevilla ho va fer en quatre ocasions i l’equip de la capital andalusa va guanyar un partit i va empatar els altres tres. Adriano, doncs, no sap què és perdre a Mallorca.
2010-10-02_ENTRENO_05.JPGDesprés de saber que no podria comptar amb Dani Alves per a Mallorca, el mateix tècnic del FC Barcelona va dir, després del partit davant l’Athletic Club: “Tenim Adriano a la plantilla, i per tant, el més normal és que ell sigui el que jugui a Palma el proper dissabte. Tot i que haurem de mirar totes les opcions”.

8 partits de Lliga

Fins ara el polivalent jugador brasiler ha jugat vuit partits de la Lliga, quatre ho ha fet com a titular, dos dels quals disputant els 90 minuts (Deportivo de la Corunya i Racing de Santander). Pel que fa a la resta de partits, ha entrat des de la banqueta. D’aquests vuit partits amb participació d’Adriano, els blaugranes han guanyat en set ocasions.

Golejador a la Copa

2011-02-02_PARTIDO_05.JPGL’exjugador del Sevilla es va estrenar com a golejador a la Copa del Rei, concretament a l’estadi Juegos del Mediterráneo d’Almeria, en què va fer el 0 a 1 davant l’equip de Josep Lluís Oltra, a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. És a la Copa on Guardiola ha fet participar amb més continuïtat el brasiler, ja que ha estat titular en sis dels vuit partits que el Barça ha jugat al torneig del KO. A la Lliga de Campions el ‘21’ del Barça ha jugat tres partits, dos com a titular, i ha donat una assistència de gol.