Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a Wembley, el 24 de febrer


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

17.02.2011 19:31

Les entrades de la final de la Champions, a partir del 24 de febrer

www.fcbarcelona.cat


La UEFA ha anunciat aquest dijous que el període per a l’adquisició d’entrades per a la final de la Champions, que tindrà lloc el proper 28 de maig a Wembley (Londres), s’obrirà per al públic en general el proper dijous 24 de febrer.


Foto: arxiu FCB.
Foto: arxiu FCB.

Un aforament de 86.000 persones
Aquestes 11.000 entrades per al públic en general són només una petita part de les 86.000 localitats aproximadament que hi ha d’aforament a l’estadi de Wembley. Fins a 25.000 entrades seran destinades a cadascun dels finalistes de la Champions, és a dir, en total 50.000. La resta de localitats (25.000) seran per a la família del futbol europeu: la UEFA, el comitè local organitzador, les federacions, els patrocinadors i els mitjans de comunicació.
A partir de les 12 hores del dijous 24 de febrer, la UEFA obrirà el període de compra d’entrades per a la final de la Champions League 2011. Una final que es disputarà a l’estadi de Wembley (Londres) al mes de maig, concretament el dissabte 28, i en la qual el FC Barcelona aspira a arribar

Del 24 de febrer al 18 de març, període de sol·licitud

Mitjançant la pàgina web de la UEFA (www.uefa.com), l’organisme europeu del futbol posa a disposició del públic en general un total d’11.000 entrades. Des del 24 de febrer a les 12 hores i fins al divendres 18 de març a les 18 hores, tots els aficionats que ho desitgin poden demanar fins a dues entrades per sol·licitud a través de la web de la UEFA.

Adjudicació per sorteig

Una vegada finalitzi el procés de demanda, els aficionats que hagin sol·licitat entrades entraran en un sorteig que determinarà els destinataris de les 11.000 localitats disponibles per al públic en general.

Localitats de 357 a 178 euros

Les entrades són de tres tipus i preus: 357 euros (categoria 1), 268 euros (categoria 2) i 178 euros (categoria 3). També hi ha localitats per als aficionats que assisteixin a l’estadi en cadira de rodes (95 euros) i ‘packs’ joves per 401 euros, destinats als nens que vagin a l’estadi acompanyats d’un adult (250 ‘packs’).

Els afortunats, informats el 6 d’abril

Un cop dut a terme el procés d’adjudicació de les localitats, els afortunats que hagin aconseguit entrades per a la final seran informats com a molt tard el 6 d’abril. Cal apuntar que el pagament d’aquestes localitats només es podrà fer a través de targeta de crèdit.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana