12 blaugranes són titulars

09.02.2011 23:29

12 blaugranes, titulars amb les seves seleccions

12 dels 13 jugadors del primer equip del FC Barcelona cridats per les seves respectives seleccions han estat titulars aquest dimecres. Tots els espanyols menys Valdés, així com els 3 argentins, el francès Abidal, el brasiler Alves i l’holandès Afella

Espanya ha pogut guanyar el seu quart partit amistós –el primer jugat a territori espanyol– tot guanyant per un 1-0 contra la selecció de Colòmbia. A l’onze inicial del equip de Del Bosque, únicament el porter Víctor Valdés, que no ha participat, ha ocupat plaça a la banqueta. Els altres sis (Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Sergio Busquets i Piqué) ho han fet a l’equip inicial. Xavi i Villa han jugat 56 minuts, mentre que Iniesta n’ha jugat deu més. Pedro ha estat 82 minuts sobre la gespa de l’estadi Santiago Bernabéu. Sergio i Piqué han jugat tot el partit.

Pateix Espanya

espanya_hondures.JPGColòmbia ha donat una molt bona resposta futbolística a l’actual campiona del món. La ‘Roja’ mai s’ha trobat a gust i els colombians han posat amb moltes dificultats tàctiques l’equip de Del Bosque. Ben a prop del final del partit el jugador del Manchester City David Silva ha aprofitat un bon servei del sevillà Jesús Navas i ha marcat l’únic gol del partit. L’estadi presentava un extraordinari ambient, amb prop de 80.000 espectadors, amb molta presència de seguidors colombians.

Messi lidera la victòria argentina

argentina-grecia1.JPGCom en el darrer partit amistós dels argentins jugat contra el Brasil la passada tardor Messi, des del punt de penal, ha donat la victòria a la selecció d’Argentina, a Ginebra, davant Portugal. La selecció de Sergio Batista ha guanyat per 2-1. Messi, Mascherano i Milito han jugat el partit sencer, que ha registrat un ple absolut d’espectadors. Cristiano Ronaldo ha marcat el gol per a la selecció europea –el primer que fa el madridista trobant-se Messi en el bàndol contrari– mentre que Di María i el propi Messi han fet els gols per als sud-americans.

França torna a guanyar al Brasil

Els ‘bleus’ de Laurent Blanc han repetit la victòria del juny de 1998 davant el Brasil. Alves i Abidal han jugat tot el partit. França ha disputat bona part del partit amb superioritat numèrica, a causa de la vermella directe que ha vist el brasiler Hernanes als 40 minuts de la primera part. El jugador del Reial Madrid Benzema ha estat l’autor del gol francès.

Clara victòria holandesa

L’actual subcampiona del món s’ha imposat clarament a Àustria a Eindhoven per 3-1. Afellay ha estat a l’onze inicial del combinat ‘oranje’. Sneijder, Huntelaar i Dirk Kuyt han estat els golejadors d’Holanda. Arnautovic ha fet el gol austríac. Afellay ha tornat a trepitjar la gespa del camp del PSV, on va jugar des dels 17 anys a la Primera Divisió holandesa abans de la seva incorporació al FC Barcelona al passat mes de desembre.

El Bernabéu ovaciona Iniesta
Com ha passat a bona part dels camps de futbol de Primera Divisió, el manxec Andrés Iniesta ha rebut durant tot el partit el suport de l’afició que omplia l’estadi. Quan el blaugrana s’ha retirat a la banqueta l’ovació de la graderia ha estat espectacular i el jugador ha agraït el gest aplaudint.