Més líders

30.01.2011 21:28

Més líders

El Madrid perd 1-0 a Pamplona i el Barça amplia a 7 punts l’avantatge respecte els blancs.

Queda molta lliga però la jornada d’aquest cap de setmana ha estat rodona pel Barça. Dissabte l’equip de Guardiola va superar i amb nota una de les sortides més difícils que els restaven fins a final de temporada i amb 15 triomfs consecutius igualaven el rècord històric del Madrid del curs 1960/61. Els blaugrana sumaven una victòria treballada davant l’Hèrcules i cedien tota la pressió al conjunt de Mourinho. Aquest vespre a Pamplona, Osasuna s’ha endut els tres punts gràcies a un gol de Camuñas al quart d’hora de la segona part. El Barça és més líder. Set punts més líder.

Triomf navarrès dos mesos després

La primera part ha acabat sense gols i sense un domini clar per cap dels dos equips. Xabi Alonso no havia superat una grip i ha estat suplent pel Madrid. Com el nou fitxatge blanc, Emmanuel Adebayor que ha començat el partit a la banqueta. A la segona part, el Madrid ha creat més ocasions però qui s’ha avançat en el marcador ha estat l’Osasuna. Camuñas, ha aprofitat una badada defensiva, ha encarat Casillas i amb un xut creuat ha superat el porter del conjunt blanc, en el minut 62. Posteriorment Mourinho ha fet un triple canvi. Ha entrat al terreny de joc Alonso, Kaká i Adebayor. Però Osasuna ha sabut mantenir el resultat i sumar una nova victòria vuit jornades després.
L’avantatge més important
L’empat del Madrid a Almeria havia situat la diferència entre els dos equips amb 4 punts. La derrota d’avui a Pamplona deixa el conjunt blanc a set punts del Barça. És la diferència més gran entre els dos equips de tota la temporada.