Victòria de l’Arsenal i lesió de Nasri

30.01.2011 16:51

L’Arsenal s’ha classificat per a la següent ronda de l'FA Cup després de guanyar el Huddersfield per 2-1. Un gol de penal de Cesc ha donat la victòria als ‘gunners’. La nota negativa ha estat la lesió de Nasri.

Un gol de penal de Cesc Fàbregas en el minut 86 ha donat la victòria a l’Arsenal davant el modest Huddersfield (2-1), cosa que li ha permès classificar-se per als vuitens de final de l'FA Cup. A 18 dies del partit contra el Barça a l’estadi Emirates, l’equip d’Arsène Wenger ha tingut molts problemes per superar aquest històric equip de la League One.

Gol de Bendter i lesió de Nasri

El partit ha començat prou bé per als locals, amb domini total i ocasions clares de gol. El danès Bendter ha inaugurat el marcador, en el minut 21, amb un xut que el defensa visitant Peter Clark ha desviat al fons de la seva porteria. Semblava que l’Arsenal gaudiria d’una còmoda victòria quan, en el minut 34, el francès Samir Nasri, un dels jugadors més en forma dels ‘gunners’ , ha patit una lesió muscular que l’ha obligat a deixar el terreny de joc i a ser substituït per Rosicky.

Segons un comunicat oficial a la web de l'Arsenal, el temps de recuperació de Nasri, que pateix una lesió muscular greu, podria durar fins a tres setmanes, fet que li faria perdre's el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça del pròxim 16 de febrer. En aquest sentit, Arsène Wenger ha lamentat la lesió i ha apuntat que "posem tres setmanes des del partit d'avui, i aleshores sabrem si es perd el partit de Barcelona. Crec que sí".

Expulsió de Squillaci i empat del Huddersfield

Poc abans del descans, l’Arsenal ha patit un nou trasbals. Squillaci ha vist la vermella directa per una entrada a Hunt quan marxava tot sol cap a la porteria d’Almunia, que tornava a la titularitat després d’una llarga lesió. En el segon temps, els visitants han sabut aprofitar la seva superioritat numèrica per empatar el partit . En el minut 66, Alan Lee rematant un llançament de córner ha batut Almunia, igualant el marcador.

Cesc decideix el pas als vuitens

CESC.jpgArsène Wenger ha fet entrar Cesc Fàbregas per revolucionar el joc de l’equip i la jugada li ha sortit prou bé. En el minut 86, ha iniciat la jugada del penal de McCambe a Bendter. El mateix Cesc s’ha encarregat de transformar-lo, aconseguint el definitiu 2-1 que classifica l’Arsenal per a la següent ronda de l'FA Cup.

Tres partits abans de rebre el Barça
L’Arsenal disputarà tres partits de la Premier League abans de rebre el Barça el 16 de febrer. Són els següents:

1 de febrer: Arsenal– Everton
5 de febrer: Newcastle – Arsenal
12 de febrer: Wolverhampton – Arsenal