Nova victòria de l’Arsenal (3-0)

22.01.2011 18:10

El proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, l’Arsenal, ha tornat a guanyar a la Premier League. Els anglesos s’han imposat per 3-0 al Wigan gràcies a un hat-trick de Van Persie. L’Arsenal suma 43 punts.

Ha estat una victòria plàcida per al conjunt londinenc, que només ha patit problemes d’efectivitat durant el primer temps. Els ‘gunners’ han marcat el primer gol en el minut 21 de la primera part, obra de Robin Van Persie, el gran protagonista del partit, juntament amb el català Cesc Fàbregas.

Sentencien en la segona part

Ja en la segona part, el Wigan, que gairebé mai ha oposat resistència, ha vist com l’Arsenal s’assegurava els tres punts. Una gran assistència de Cesc cap a Van Persie ha permès que l’holandès rematés novament a gol. Pocs minuts després, el mateix Van Persie ha desaprofitat un penal que li ha costat la targeta vermella a Caldwell. L’holandès, però, ha aconseguit el seu hat-trick en una acció a les acaballes del partit.
L’Arsenal-Barça, el 16 de febrer
Cal recordar que el Barça es veurà les cares amb l’Arsenal el proper 16 de febrer a l’Emirates Stadium de Londres. Fa un any, l’equip de Guardiola es va desfer dels ‘gunners’ amb un 2-2 a Londres i un 4-1 al Camp Nou. La tornada tindrà lloc el 8 de març al Camp Nou.