L'Arsenal es retroba amb la victòria (0-3)

15.01.2011 20:56

L'Arsenal s'ha imposat per 0-3 el West Ham en un plàcid partit del rival del Barça als vuitens de final de la Champions. Els "gunners" s'han retrobat amb la victòria en un partit en que han destacat Walcott i Van Persie.

Després de tres partits consecutius sense guanyar, l'Arsenal s'ha retrobat amb la victòria a l’Upton Park on s'ha imposat amb claredat el West Ham per 0-3 en el partit corresponent a la 23a jornada de la Premier League. El tàndem Walcott-Van Persie ha causat estralls i han estat decisius en la victòria del rival del Barça als vuitens de final de la Champions.

L'Arsenal sentencia en el primer temps

Arsenal._Walcott.jpgEl domini de l'Arsenal en el primer temps ha estat total davant un West Ham que no ha inquietat la porteria de Szcsesny. Els "gunners" han inaugurat el marcador al minut 12 quan una centrada de Walcott ha estat rematada per Van Persie al fons de la xarxa. Walcott, Song i Van Persie, aquest estavellant una pilota al pal, han pogut marcar el 0-2. No ha estat fins al minut 41 quan Van Persie li ha tornat a Walcott l'assistència del primer gol perquè el veloç extrem del Arsenal marqués el segon del seu equip.

Control total de l'Arsenal en el segon temps

L'Arsenal no s'ha deixat sorprendre després del descans i ha controlat sense problemes les tímides escomeses del West Ham. Al minut 76, Bridge ha comès un clar penal sobre un inspirat Theo Walcott que Van Persie ha convertit en el definitiu 0-3.
Un Arsenal ple de baixes
L'Arsenal no ha acusat les seves nombroses baixes. Arsène Wenger no ha pogut comptar amb els dos porters titulars, Almunia i Fabianski, tots dos lesionats ni tampoc amb Diaby, Squillaci, Vermaelen i Frimpong també amb molèsties. El sancionat Sagna també s'ha perdut el partit davant els "hammers".