L’Arsenal només empata contra el Leeds (1-1)

08.01.2011 17:47

L’Arsenal només pot empatar contra el Leeds (1-1)

Un gol de Cesc Fàbregas de penal en el minut 90 ha donat l’empat a l’Arsenal davant el Leeds en el partit dels 1/32 de final de la FA Cup. El rival del Barça a la Champions ha hagut d’esforçar-se al màxim per evitar la derrota.

Cesc Fàbregas ha salvat l’Arsenal de perdre el partit dels 1/32 de final de la FA Cup davant el Leeds United que milita en la Premiership. El migcampista català, que ha sortit al terreny de joc en el minut 60, ha marcat de penal en el temps de descompte, evitant així la derrota dels ‘gunners’. Arsène Wenger ha fer moltes rotacions davant un equip d’inferior categoria, però, al final, ha hagut de recórrer a alguns pesos pesants de l’equip per salvar el partit.

Molts canvis en l’onze inicial

Cesc-Fabok.jpgWenger ha alineat un onze amb moltes novetats respecte al darrer partit de Lliga davant el Manchester City. (0-0). S’han quedat fora de l’equip el sancionat Sagna i els lesionats Almunia, Diaby i Vermaelen, mentre que Van Persie i Nasri han descansat. El jove central català Ignasi Miquel, de 18 anys, format al planter del Barça, ha estat convocat per primer cop amb el primer equip, però s’ha quedat sense jugar. Cesc, Walcott i Vela han començat des de la banqueta, però Wenger els ha fet jugar en el segon temps per redreçar la situació.

Dos gols de penal

A l’Arsenal li ha passat com en el darrer partit davant el City. Molt domini, moltes ocasions però escassa efectivitat. El Leeds s’ha defensat amb ordre i el seu centre del camp ha treballat de valent per contrarestar la superioritat tècnica dels londinencs, amb la qual cosa ha aconseguit arribar al descans amb el 0-0 inicial.

En el segon temps, el Leeds ha donat la sorpresa avançant-se en el marcador. En el minut 54, un penal comès per Denilson a Max Gradel l’ha transformat Snodgrass. Era el 0-1 i Wenger ha reaccionat fent entrar Cesc, Theo Walcott i el mexicà Carlos Vela, que ha pogut jugar el seu darrer partit amb l’Arsenal abans de marxar cedit. El domini local ha estat insistent, però el gol de l’empat no arribava. En el minut 90, una combinació entre Cesc i Walcott ha acabat amb penal davant el ràpid jugador de l’Arsenal. El penal l’ha transformat Cesc en el definitiu 1-1.
Un calendari atapeït
L’Arsenal afrontarà quatre partits en els propers 14 dies. El 12 de gener jugarà al camp de l’Ipswich en el partit de la Carling Cup i, tres dies després, ho farà al camp del West Ham, en el partit de la Premier League. El 18 de gener jugarà el partit de desempat de la FA Cup a l’Ellan Road de Leeds, i el 22 de gener rebrà a l’estadi Emirates el Wigan Atlhetic.