Golejada de l’Arsenal (0-3)

01.01.2011 20:30

El rival del Barça a la Champions s’ha imposat amb solvència al camp del Birmingham en la 21a jornada de la lliga anglesa. Amb els tres punts, és segon a dos del Manchester United.

L’Arsenal segueix en un bon estat de forma. Un nou triomf a Birmingham li permet mantenir la pugna pel liderat amb els dos equips de Manchester. Els gols de Van Persie, Nasri i un altre en pròpia porteria han sentenciat. Cesc Fàbregas ha liderat el futbol ofensiu dels 'gunners'.

Decideix un gol matiner

El partit s’ha posat aviat de cara per a l’Arsenal. En el minut 13 s’ha avançat amb una acció d’estratègia entre Cesc i Van Persie, que ha culminat l’holandès amb la col·laboració de la defensa local. Tot seguit, els dos equips han gaudit de bones oportunitats fins que el rival del Barça als vuitens de la Champions ha tancat el matx amb dos gols en set minuts.

Primer, Nasri ha batut el porter Foster després d’una paret amb Cesc (min 67) i, després, els mateixos protagonistes han provocat el 0-3, que s’ha introduït Johnson en pròpia porteria (min 74).