Messi, dubte per a dissabte

09.12.2009 23:32

Leo Messi té un esquinç de grau 1-2 del turmell dret que fan que sigui dubte per al Barça-Espanyol d’aquest dissabte. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits, segons els Serveis Mèdics del club.

Quan ja havia fet un magnífic gol de falta, en els minuts finals de partit, Leo Messi ha rebut una forta entrada d’Almeida que l’ha lesionat. Concretament, li ha provocat un esquinç de grau 1-2 que el fan ser dubte per a dissabte. L’argentí té, doncs, tres dies per recuperar-se.

Un partit de Pilota d’Or

1.jpgFins aquell moment Leo Messi ha ofert un recital. Tot i no estar encertat en la rematada final durant el primer temps, l’argentí ha estat el líder de l’equip durant tota la segona part. Ha demanat la pilota, l’ha conduït i ha fet jugar tot el Barça davant un Kíev ultradefensiu.

En els minuts finals, el seu recital ha anat in crescendo: ha fet un gol de falta i ha provocat contínues accions de perill a la frontal, una de les quals ha acabat amb lesió.