L’Auckland, possible rival del Barça

09.12.2009 19:00

El campió neozelandès, l’Auckland City, s’ha classificat per als quarts de final del Mundial de Clubs després de superar l’Al-Ahli àrab per 2 a 0. L’Atlante serà el proper rival dels d’Oceania i el que guanyi s’enfrontarà al Barça a les semifinals.

El Mundial de Clubs ha aixecat el teló amb el partit disputat entre l’Auckland City FC i l’Al-Ahli. Una clara victòria per 0 a 2 amb gols de Dickinson, a les acaballes de la primera part, i del migcampista Coombes a la represa, han dut els neozelandesos als quarts de final. El FC Barcelona, que no debutarà fins al dia 16 de desembre, podria trobar-se amb els de Paul Posa, ja que el rival dels blaugrana a les semifinals sortirà de l’enfrontament entre l’Atlante i l’Auckland.

L’Auckland s’avança a tocar del descans

auckland2.jpgUn gol del davanter Dickinson quan es complia el minut 45 de la primera part ha posat per davant l’Auckland City després de diversos intents fallits d’un i altre equip de cara a porteria.

La sentència que dur als quarts de final

Tot i que l’Al-Ahli ha dut la iniciativa durant tot el partit, ha estat l’Auckland el que, més efectiu, ha sentenciat el matx. Un gol de Coombes al minut 67 de partit ha fet pujar el 0 a 2 al marcador amb el qual s’ha arribat al final.

El camí paral·lel
En l’altre part del quadre eliminatori de la competició, l’Estudiantes jugarà directament les semifinals com el FC Barcelona que, igual que els blaugrana, també espera rival. El conjunt que s’enfronti als argentins sortirà del partit que disputaran el TP Mazembe contra el Pohang Steelers FC el proper dia 11 de desembre.