L’Inter, més líder a Itàlia

21.11.2009 20:04

L’equip dirigit per José Mourinho és més líder de la Sèrie A després de guanyar al camp del Bolonya per 1-3. Milito, Balotelli i Cambiasso han marcat els gols interistes. Eto’o ha jugat a la segona part del partit.

La victòria dels llombards a l’estadi Renato Dall’Ara de Bolonya fa que l’actual tricampió del “Scudetto” faci més amplia la diferència respecte del segon classificat, la Juventus, i ja li treu vuit punts, tot i que els torinesos tenen un partit menys que els de San Siro.

Superioritat “nerazzurri”

El líder italià ha estat molt superior al seu rival. Els de Mourinho s’han avançat gràcies al gol de Diego Milito, després d’una bona assistència de l’exblaugrana Motta. Zelayeta feia, abans del descans, el gol de l’empat, però el davanter Balotelli, que ha estat titular en el lloc habitual del camerunès Samuel Eto’o, ha fet el segon gol.

L’Inter mou la banqueta

A la segona part, Eto’o ha entrat a la gespa substituint Balotelli. La superioritat del líder s’ha vist una altra vegada amb el gol d’Esteban Cambiasso, que ha fet el tercer gol per a l’Inter. Després d’aquest tercer gol, Mourinho ha retirat de la gespa Diego Milito i Dejan Stankovic.
Arriba aquest diumenge a Barcelona
Un cop finalitzat el partit, els jugadors de Mourinho han sortit ràpidament cap a Milà. Demà diumenge arribarà a Barcelona el rival del conjunt dirigit per Josep Guardiola d’aquest dimarts, a partir de les 20.45 hores i al Camp Nou, on els dos equips es veuran les cares en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions.