La França d'Henry i Abidal agafa avantatge (0-1)

14.11.2009 23:00

França, amb Henry i Abidal, agafa avantatge (0-1)

Amb la victòria davant de la selecció irlandesa, França ha fet un pas molt important de cara a classificar-se per al proper Mundial de Sud-àfrica. Anelka ha estat l’autor de l’únic gol d’un partit on Henry i Abidal han jugat els 90 minuts.

Els jugadors de Raymond Domenech respiren tranquils després de protagonitzar una gran actuació al Croke Park de Dublín. quan faltaven 20 minuts per al final, el davanter del Chelsea Nicolas Anelka ha aconseguit avançar els visitants al marcador. Aquest gol fa que França estigui més a prop de certificar la classificació per al Mundial. Els blaugrana Éric Abidal i Thierry Henry han jugat tots els minuts.

Alta participació blaugrana al Calderón (2-1)

Fins a sis jugadors blaugrana han sortit d’inici en la victòria dels homes de Del Bosque per 2 a 1 davant d’Argentina al Calderón. Piqué, Puyol, Sergio Busquets, Iniesta i Xavi ho han fet amb el combinat espanyol, mentre que Messi ho ha fet amb la selecció d’Argentina. Precisament el davanter argentí del FC Barcelona ha estat l’encarregat de marcar l’únic gol visitant després d’enganyar Casillas en un llançament de penal. Les dues dianes de la selecció espanyola les ha fetes Xabi Alonso.

Ucraïna, sense Txigrinski, empata (0-0)

El molt que s’hi jugaven les dues seleccions, ha fet que Grècia i Ucraïna sortissin al camp més conservadors del que és habitual. Els dos conjunts s’han mostrat molt de respecte des del primer minut i amb prou feines hi ha hagut ocasions de perill. L’empat a 0 de l’anada deixa molts interrogants que s’hauran de resoldre la setmana que bé a Ucraïna. Txigrinski, tot i estar en la llista de convocats, no ha participat d’un partit molt poc vistós.

Còmoda victòria de la Costa d’Ivori (3-0)

yayatoures.jpgLa Costa d’Ivori de Touré Yaya ha tancat la fase de classificació per al Mundial amb un triomf solvent sobre Guinea. Abans del matx, els elefants ja estaven classificats per a la cita de Sud-àfrica, ja que tenien quatre punts d’avantatge sobre el segon, Burkina Faso. Touré ha jugat els 90 minuts d’un duel en què Gervinho ha estat el gran protagonista a apuntar-se els dos primers gols en els 45 minuts inicials. El 3-0 definitiu l’ha signat Tiene (min 67).

El Brasil pot amb Anglaterra (1-0)

Dani Alves ha participat en els últims 26 minuts de la prestigiosa victòria del Brasil sobre Anglaterra. Ha entrat al terreny de joc en substitució d’Elano. En un matx celebrat a Doha (Qatar), la ‘canarinha’ s’ha imposat gràcies a un gol de Nilmar a la represa, tot i que després Luis Fabiano ha fallat un penal.