L’Inter perd dos punts d’or (1-1)

08.11.2009 21:42

El Proper rival del Barça a la Lliga de Campions, l’Inter de Milà ha deixat escapar una bona oportunitat per seguir líder destacat de la lliga italiana després de l’empat a un contra el catorzè classificat, la Roma de Ranieri.

Davant de la Roma, l’Inter de Milà ha vist com la possibilitat de distanciar-se a set punts de la Juve al capdavant de la classificació s’esvaïa després de no passar de l’empat a casa. Els romans s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Vucinic al minut 13. Eto’o, només començar la segona part, ha marcat el gol de l’empat a un definitiu.

La Roma dispara primer

Tots els aficionats del Giuseppe Meazza s’han quedat glaçats després que el davanter montenegrí, Miko Vucinic aconseguís posar per davant a la Roma en el marcador abans del primer quart d’hora de partit. L’Inter ha buscat el gol de l’empat amb insistència, durant la resta de primera part, però no ha tingut sort de cara a porteria.

Empat matiner que no es tradueix en victòria

Tot i que el gol de l’empat ha arribat quan encara no s’havien complert els cinc primers minuts de la represa, els de Mourinho han estat incapaços de sumar els tres punts a casa. El davanter camerunès Samuel Eto’o ha estat l’autor del gol local.

El punt sumat al Giuseppe Meazza, manté a l’Inter com a líder en solitari del Calcio italià. Els interistes es situen a cinc punts de la Juventus de Torí.

El Rubin, a un punt de la Lliga

Després de la derrota de l’Spartak de Moscou, el Rubin Kazan ha aprofitat la seva oportunitat per ampliar distàncies amb el segon i aplanar una mica més el camí cap al títol de Lliga. L’equip que es va enfrontar dimecres amb el Barça a la Lliga de Campions ha superat al CSKA de Moscou per 0 a 2.

L’Inter, més aprop del Camp Nou
La cita entre italians i catalans serà el proper dimarts, dia 24 de novembre, al Camp Nou. L’Inter de Milà arribarà a Barcelona com a líder del grup F després la seva victòria contra el Dinamo de Kiev, fet que obliga als blaugrana a guanyar el partit si volen tenir opcions d’acabar primers.