L'Inter, nou líder en solitari

04.11.2009 23:18

La victòria de l'Inter de Milà a Kíev (1-2) situa l'equip de Mourinho com a líder en solitari del grup F de la Lliga de Campions, amb 6 punts. El Barça baixa fins a la tercera posició, amb 5 punts, empatat amb el Rubin Kazan.

En un partit dramàtic, l'Inter de Milà ha guanyat per 1-2 el Dinamo de Kíev, després de remuntar un 1-0 en els últims cinc minuts del partit. Aquesta victòria col•loca l'equip de José Mourinho líder en solitari del grup F, amb 6 punts. En segona posició hi ha el Rubin Kazan, amb 5 punts, els mateixos que el Barça, que baixa fins a la tercera posició pel pitjor coeficient golejador particular amb l'equip rus després del 0-0 al Centralny Stadium . El Dinamo de Kíev és el cuer del grup, amb 4 punts.

Dos partits d'infart

El Barça continua depenent de si mateix per classificar-se per als vuitens de final, tot i que té dos exigents compromisos contra l'Inter al Camp Nou el 24 de novembre i contra el Dinamo a Kíev el 9 de desembre. L'equip de Guardiola s'asseguraria la classificació si suma els sis punts en joc mentre que, amb 4 punts, dependria de tercers resultats. En qualsevol cas, ens trobem davant el grup més igualat de tota la primera fase de la Champions i és més que possible que tot es resolgui en l'última jornada, en què el Barça jugarà a Kíev i l'Inter rebrà el Rubin Kazan al Giuseppe Meazza.

Espectacular reacció de l'Inter

DINAMO-INTER_3.jpgL'Inter de Milà ha remuntat un 1-0 en els últims cinc minuts de partit després d'una espectacular reacció. El Dinamo s'ha avançat en el marcador, en el minut 21, amb un potent xut col•locat de Xevtxenko que ha sorprès Julio César. Després del descans, l'Inter s'ha apoderat del domini del partit i ha disposat de claríssimes ocasions de gol. Eto'o i Samuel han estavellat dues pilotes als pals, mentre que Ballotelli ha fallat sol davant Julio César. No ha estat fins als últims minuts quan l'Inter ha capgirat el marcador. En el minut 85, Milito empatava el partit i, en el minut 90, Sneijder aprofitava una errada del porter local Bogush.
El Sevilla, classificat
El Sevilla ha estat l'únic equip que en la jornada d'aquest dimecres s'ha assegurat la classificació per als vuitens de final. L'equip andalús necessitava un punt i ho ha aconseguit després d'empatar a un contra l'Stuttgart al Sánchez Pizjuán. L'Arsenal i el Lió estan a un sol punt de la classificació. Per altra banda, el Debreceni queda fora de la lluita per a la classificació després caure golejat davant la Fiorentina per 5-2.