Empat del Dinamo de Kiev (1-1)

31.10.2009 20:10

El Dinamo de Kiev, equip que es troba en el grup del Barça a la Lliga de Campions, no ha passat de l’empat a un gol davant el Karpaty. Tot i així, els ucraïnesos es mantenen líders de la seva lliga.

El Dinamo de Kiev i el Karpaty han empatat a un gol en el partit corresponent a la dotzena jornada de la lliga ucraïnesa. El conjunt entrenat per Valeriy Gazzaev ha vist com el Karpaty s’avançava en el marcador a les primers de canvi. Ha estat en el minut 6 quan Sergei Zenjov ha posat el 0 a 1.

Empat al segon temps

El club de Kiev ha hagut d’esperar a la segona part per igualar el partit. Ha estat en el minut 60 quan el migcampista Milos Ninkovic ha fet el gol de l’empat per al Dinamo.

Amb aquest resultat el rival del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions es manté líder a set punts del segon, el Xhakhtar Donetsk, tot i que l’exequip de Txigrinski encara ha de jugar el partit corresponent a la jornada 12.

L’Inter, diumenge a les 15h
L’Inter de Milà, l’altre rival del Barça en el grup F de la Lliga de Campions, juga el seu partit de lliga aquest diumenge al migdia. Serà a partir de les 3 de la tarda, quan el conjunt d’Eto’o visiti el camp del Livorno.

Per la seva banda, el Rubin Kazan ja va jugar aquest divendres i va superar al Krylia Sovetoc per 4 a 1.