L’Inter guanya patint (2-1)

24.10.2009 16:57

L’Inter de Milà s’ha imposat amb més problemes dels previstos al Catània per 2-1 i continua líder de la Sèrie A. L’altre rival del Barça a la Lliga de Campions, el Dinamo de Kíev ha guanyat al camp del Dnipro per 0-2.

L’Inter ha acabat patint més del compte per imposar-se al setzè classificat de la Sèrie A, el Catània, per 2-1. Un gol de penal de Mascara, en el minut 83, ha posat emoció a un partit que l’equip de Mourinho tenia ben controlat.

Eto’o, titular

ETOxO_INTER.jpgMourinho ha alineat l’exblaugrana Samuel Eto’o en l’onze titular, un cop recuperat de les seves molèsties, i ha jugat els 90 minuts mentre que ha donat descans a Thiago Motta. L’Inter ha deixat el partit ben encarrilat en la primera mitja hora de partit. Muntari, en el minut 13, ha marcat l’1-0 mentre que l’holandès Sneijder ha fet el 2-0 en el 31.

Un Catània inofensiu

El Catània gairebé no ha posha arribat a la porteria de Julio César, però en el minut 83 un penal comès a Plasmati l’ha transformat Mascara en el 2-1. Tot i que encara hi havia temps, el Catània ha estat incapaç de crear perill i l’Inter ha sabut gestionar els darrers minuts del partit, tot i que el públic ha acabat demanant l’hora. L’Inter acabarà la jornada com a líder de la Lliga, a dos punts de la Sampdoria, que aquest dissabte ha golejat el Bolonya per 4-1.

Victòria del Dinamo al camp del Dnipro (0-2)

Després d’un meritori empat a dos contra l’Inter de Milà al Giuseppe Meazza a la Champions, l’equip de Valeri Gazzaev s’ha imposat al difícil camp del Dnipro per 0 a 2. Amb aquesta victòria, el Dinamo de Kíev continua com a líder destacat del campionat ucraïnès amb 31 punts.

Decideixen els últims 20 minuts

dinamo_de_kiev_jugada.jpgDinamo i Dnipro han protagonitzat un partit molt igualat durant la primera part en què les ocasions de gol s’alternaven a banda i banda. No ha estat fins als darrers vint minuts de joc quan s’ha trencat el partit. Ghioane ha obert la llauna i ha aconseguit el primer gol i, a falta de tres minuts per al final, Milevskiy, de penal, ha arrodonit el resultat final.

El Xakhtar Donetsk, segon classificat, està obligat a guanyar el seu partit a casa del Zakarpattia si no vol quedar despenjat de la lluita per la primera plaça que ocupen els de Kíev. Ara per ara, la diferència entre uns i altres és de vuit punts.

El Rubin Kazan juga aquest diumenge a Rostov
El Rubin Kazan, amb el qual el Barça s’enfrontarà el 4 de novembre que ve a la capital tàrtara, jugarà aquest diumenge al camp del Rostov (17.00 hores), onzè classificat de la Lliga russa. El Rubin Kazan continua líder a un punt de l’Spartak de Moscou, que abans s’haurà enfrontat al Khimki, últim classificat. Només queden cinc jornades per al final del campionat i cada partit és una final per al conjunt de Kurban Berdyyev.