Guanyen tots els rivals a la Champions

17.10.2009 18:45

El Rubin Kazan, el Dinamo Kíev i l'Inter de Milà han superat amb èxit els seus enfrontaments previs als duels de Champions d'aquesta setmana.

El Rubin Kazan arribarà al Camp Nou mantenint el liderat de la Lliga de Rússia després de guanyar el cuer del campionat, el Khimki, per 2-1. L’equip de Kurban Berdyyev ha acabat patint més del previst per sumar tres punts imprescindibles que li permeten mantenir el liderat en solitari a cinc jornades per al final del campionat.

Kabze i Kasaev, golejadors

Dos jugadors poc habituals en les alineacions titulars del Rubin Kazan han estat els golejadors del campió rus. El davanter turc Kabze ha marcat el primer gol en el minut 32 del primer temps, mentre que el migcampista Alan Kasaev ha fet el 2-0 en el minut 53. Quan semblava que el partit estava decidit, el Khimki ha retallat diferències en el minut 88, amb un gol d’Antipenko que ha donat emoció al partit. El Rubin Kazan és el líder en solitari de la Lliga, a quatre punts de l’Spartak de Moscou que aquest diumenge rebrà el Lokomotiv.

Remuntada del Dinamo de Kíev (2-1)

El Dinamo de Kíev s’ha imposat per 2-1 en el derbi ciutadà contra l’Obolon. L’equip de Valeri Gazzaev ha guanyat després de capgirar el gol en contra de Yavorskiy en el minut 72. El campió ucraïnès ha sabut reaccionar i en només cinc minuts ha remuntat amb gols dels seus davanters més desequilibrants: Milevski (min. 73) i Xevxenko (min. 79). El Dinamo s’enfrontarà dimarts que ve a l’Inter de Milà.

L’Inter fa miques el Genoa (0-5)

L’Inter de Milà ha golejat a domicili un innocent Genoa que s’ha vist superat en tot moment pels homes de Mourinho. D’aquesta manera, l’Inter se situa líder en solitari amb 19 punts a l’espera del que faci la Sampdoria demà al camp de la Lazio.

Tot i la important baixa de Samuel Eto’o, l’Inter ha demostrat ben aviat l’abast del seu poder ofensiu. Al minut 6, Cambiasso obria el marcador, i tot just al minut 31 el jove Ballotelli ampliava la renda davant un Genoa que no reaccionava. Abans del descans arribaria el gol de la nit, una obra d’art de Dejan Stankovic des del migcamp que sentenciava el partit. A la segona part, més del mateix. L’Inter, sòlid en defensa, ha aconseguit arrodonir el marcador amb dos gols més, obra de Vieira i de Maicon.