Sort desigual per a França i Suècia

10.10.2009 23:52

El bon partit d'Ibrahimovic no va ser suficient per evitar la derrota de Suècia davant Dinamarca (1-0), que li complica l'accés a la repesca pel Mundial 2010. La victòria de França per 5-0 contra les Illes Fèroe va ser insuficient per aspirar a la c

Els blaugrana Henry, Abidal i Ibrahimovic tenen complicat el pas al Mundial 2010 de Sud-àfrica . Mentre que França té, almenys, assegurada la classificació per a la repesca, Suècia necessita un miracle després de perdre a Dinamarca i de la victòria de Portugal contra Hongria per 3-0.

Un brillant Ibrahimovic no va ser suficient (1-0)

Malgrat el bon partit d'Ibrahimovic, Suècia ha estat incapaç de superar el bon sistema defensiu dels danesos. Un gol de Jakob Poulsen a deu minuts del final va tirar per terra el domini suec que ha tingut bones ocasions per poder guanyar el partit. Ibrahimovic ha estat el davanter més perillós. Va sortir en l'onze inicial, va jugar els 90 minuts i de les seves botes van néixer les millors ocasions, com dues assistències de gol -una d'elles d'esperó- per a l'exblaugrana Larson. Una d'aquestes jugades ha acabat en gol però ha estat anul•lat per fora de joc.

1DINAMARCA-SUECIA_CELEBRACIO.jpgSuècia ja no depèn de si mateixa per accedir a la fase de repesca. Haurà de guanyar Albània el 14 d'octubre vinent i esperar una improbable ensopegada de Portugal a casa davant Malta i que Hongria no guanyi a Dinamarca.

França goleja però no es classifica (5-0)

FRANxA-I.FEROE.jpgFrança va fer bons els pronòstics i va golejar sense problemes la selecció de les Illes Fèroe per 5-0. Els blaugrana Henry i Abidal van sortir en l'onze inicial i van jugar els 90 minuts. Gallas, Anelka, Benzema i Ging (2), van ser els golejadors francesos. La victòria no va ser suficient per lluitar per a la classificació directa, ja que Sèrbia va golejar per idèntic marcador Romania i va aconseguir el passaport per a Sud-àfrica.
Ucraïna, a la repesca
La selecció d'Ucraïna, sense Txigrinski recuperant-se de la lesió a Barcelona, es va classificar per a la repesca després de guanyar Anglaterra per 1-0 al Dnipro Stadium de Dnipropetrovsk. Nazarenko va marcar l'únic gol del partit que signfica, a més, la primera derrota del combinat de Fabio Capello, que fins ara havia sumat tots els punts en joc.