Espanya no falla a Armènia (1-2)

10.10.2009 19:54

La selecció espanyola ha derrotat la d’Armènia per 1 gol a 2 amb la presència de quatre jugadors blaugrana damunt la gespa. Puyol i Xavi han disputat els 90 minuts, mentre que Iniesta i Piqué han entrat a la segona part.

El conjunt dirigit per Vicente del Bosque es manté intractable a la fase de classificació del Mudial de Sud-àfrica després de sumar nou victòries de nou enfrontaments. Aquest cop li ha tocat el rebre a la dèbil selecció d’Armènia, última classificada del grup cinquè. Xavi, Puyol, Iniesta i Piqué són els jugadors del FC Barcelona que han participat en un partit en el qual no hi havia res en joc. I és que Espanya ja tenia el bitllet per a Sud-àfrica, mentre que la selecció d’Armènia ja no tenia opcions de classificar-se.

Un golàs obre el marcador

armenia-espanya_Torres.jpgTot i tenir la classificació a la butxaca i jugar davant de l’última classificada del grup cinquè, Armènia, la selecció espanyola ha sortit a guanyar des del primer minut de joc. El gol, però, no ha arribat fins a la mitja hora de partit, quan una passada magistral del blaugrana Xavi Hernández l’ha convertit en el 0 a 1 Cesc Fàbregas amb una rematada excel•lent. El conjunt local només ha inquietat la porteria de Reina un minut abans que el migcampista de l’Arsenal aconseguís marcar, però una rematada desafortunada molt a prop de la porteria espanyola ha sortit fora.

El gol històric d’Azurmanyan

Robert Azurmanyan ha fet història després d’aconseguir marcar el primer gol que la selecció d’Armènia li fa al combinat espanyol en les sis ocasions en les quals s’han enfrontat. El gol ha arribat en la primera aproximació dels locals a la porteria de Pepe Reina, al minut 58.

Mata, de penal, rubrica el triomf

El davanter asturià del València Juan Mata ha aconseguit decantar la balança en favor del combinat espanyol, després de transformar un penal comès sobre ell mateix del porter Berezovs.

La selecció espanyola disputarà l’últim partit de la fase de classificació per al mundial de Sud-àfrica dimecres vinent, dia 14 d’octubre, davant Bòsnia, segona classificada del grup cinquè.

Touré, al Mundial amb Costa d’Ivori
El migcampista blaugrana Touré Yaya ja ha aconseguit el passaport amb la selecció de la Costa d’Ivori per al proper Mundial de Sud-àfrica. Els ivorians necessitaven un punt per classificar-se i l’han aconseguit davant de la selecció de Malawi. El gol inicial de Ngwira, al minut 64, l’ha contrarestat Didier Drogba que, tres minuts més tard, signava el definitiu empat a un.