El Rubin Kazan cau derrotat a Moscou (2-1)

04.10.2009 16:47

El Rubin Kazan, proper rival del Barça a la Lliga de Campions, ha caigut derrotat al camp del Lokomotiv de Moscou per 2-1 i veu reduït el seu avantatge al capdavant de la classificació de la Lliga russa.

El campió rus sembla travessar una petita crisi de resultats després de la derrota encaixada a Moscou contra el Lokomotiv per 2-1. El proper rival del Barça en la tercera jornada de la Lliga de Campions ha encadenat quatre partits sense guanyar, un a la Champions i tres a la Lliga, i ha vist reduïda a un punt la diferència respecte al segon classificat de la Lliga russa, l’Spartak de Moscou.

El Lokomotiv resol en el primer temps

El Lokomotiv, quart classificat a la Lliga, ha encarrilat la victòria ben aviat. El primer gol del partit l’ha marcat Odemwingie en el minut 2 del primer temps. El davanter d’origen nigerià del Lokomotiv també ha marcat el segon gol del seu equip en el minut 35. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans.

En el segon temps, el Rubin Kazan ha buscat amb insistència la porteria contrària fins que, en el minut 76, Salukvadze aconseguia marcar el 2-1. En el tram final del partit, el Rubin no ha estat capaç de remuntar el marcador advers i ha acabat cedint tres punts d’or que li compliquen les opcions de revalidar el títol de Lliga a sis partits per al final del campionat.
Victòria del Dinamo en el derbi ciutadà (0-1)
Un gol d’Andrei Xevxenko ha donat la victòria al Dinamo de Kíev en el derbi ciutadà disputat al camp de l’Arsenal. El campió ucraïnès no s’ha ressentit de la derrota patida al Camp Nou dimarts passat i ha sumat una important victòria que li permet continuar encapçalant en solitari la classificació de la Lliga.