Sanz i Guardiola, del xandall a la corbata

24.09.2009 17:46

Jesús Carrillo

Presidint el duel a La Rosaleda hi haurà Fernando Sanz, el president del Màlaga. A la banqueta visitant, Pep Guardiola intentarà guanyar el cinquè partit a la Lliga. Tots dos ja es van enfrontar, sobre la gespa, fa nou anys.

El president del Màlaga i l’entrenador blaugrana es van enfrontar la temporada 1999/00 en els dos partits entre els andalusos i els catalans.

Dues victòries a domicili

PARTIDO_WEB_18.JPGL’enfrontament particular dóna un empat tècnic. El Màlaga, al Camp Nou en l’onzena jornada de la Lliga, va guanyar per 1-2 el Barça aleshores entrenat per l’holandès Louis van Gaal. Pep Guardiola i Fernando Sanz van jugar plegats només quatre minuts. Sanz va entrar a la gespa als 63 minuts substituint Movilla. Guardiola, titular des de l’inici, va deixar-la als 67, canviat per Zenden.

Una volta després, el Barça guanyava a La Rosaleda davant l’equip dirigit per Joaquín Peiró (1-2). Catanha va marcar a la primera part per als locals i la reacció blaugrana es va produir a la segona, amb Abelardo i Patrick Kluivert de golejadors. Fernando Sanz va jugar tota l’hora mentre que Guardiola, com en el partit de Barcelona, va ser substituït, curiosament, en el mateix minut, el 67, en aquest cas per Xavi Hernández.