L'Inter no falla contra el Nàpols (3-1)

24.09.2009 09:51

L'Inter és el líder provisional de la Sèrie A després de guanyar el Nàpols per 3-1 en la cinquena jornada de la Lliga. Eto'o, Milito i Lucio van ser els golejadors de l'equip de Mourinho.

L'Inter va resoldre el partit contra el Nàpols per la via ràpida. En el minut cinc del primer temps, l'equip de Mourinho ja guanyava per 2-0 i al descans el marcador reflectia un definitiu 3-1 per als locals.

INTER_-NAPOLS_ETOxO.jpgSamuel Eto'o va avançar el seu equip en el marcador en el minut 3 després de rematar un llançament de córner. Dos minuts després seria el seu company d'atac, Diego Milito, qui feia el 2-0 en rematar, en posició dubtosa, una centrada de Maicon. En el minut 30, el central Lucio deixava el partit gairebé sentenciat en marcar el tercer gol dels 'nerazzurri' a la sortida d'un córner servit per Sneijder. Abans del final del primer temps, el Nàpols va retallar diferències amb un gol de Lavezzi.

Control després del descans

L'Inter va saber controlar el partit en el segon temps i va impedir que el Nàpols generés situacions de perill per acostar-se en el marcador. El rival del Barça a la Lliga de Campions va demostrar la seva fortalesa en l'inici del campionat italià i, a l'espera del que faci la Juventus aquest dijous davant el Gènova, es col•loca líder provisional de la classificació amb 13 punts, després d'haver aconseguit 4 victòries i un empat, amb 12 gols a favor i només 3 en contra.
El Dinamo de Kíev juga divendres
El Dinamo de Kíev, que visitarà el Camp Nou dimarts que ve, ha avançat a divendres el seu partit de la vuitena jornada de la Lliga ucraïnesa davant del Zària de Lugansk. D'aquesta manera, l'equip de Valeri Gazzaev tindrà un dia més per preparar el partit contra el Barça.