Valdés: 570 minuts d'imbatibilitat i satisfacció

19.09.2009 23:52

El porter del FC Barcelona Víctor Valdés ha situat en 570 minuts el seu rècord personal d'imbatibilitat i ha superat aquesta nit el rècord de 542 minuts que va establir a la temporada 2005/06.

Per batre el seu anterior rècord, el porter del Barça havia d'acumular, com a mínim, 17 minuts més des que ha començat el partit. I ho ha aconseguit fins al minut 45 de la primera part, quan Sergio Agüero ha fet el 4-1 en una ràpida jugada de contraatac que tancava la primera part. Així, Valdés fixava en 570 minuts el seu rècord d'imbatibilitat.

"El que més m'importava eren els tres punts"

2009-09-19_SEGUNDA_11.JPGAl final del partit Víctor Valdés ha restat transcendència al rècord, en declaracions a Barça TV: "El rècord és secundari, sempre ho he dit. Per mi, les estadístiques estan en un segon pla. És una cosa important, però el que més m'importava eren els tres punts. És cert que hagués preferit acabar amb la porteria a zero".

En aquesta mateixa línia d'humilitat, Valdés ha insistit que "el que més valoro és sentir-me important en el vestidor i tenir el reconeixement dels companys".

D'Agüero a De Marcos

El porter blaugrana, dues vegades trofeu Zamora com a porter menys golejat de la Lliga, ha estat cinc partits consecutius invicte aquesta temporada: Inter de Milà, Getafe, Sporting Gijón, Athletic Club de Bilbao (tornada Supercopa Espanya) i Xakhtar Donetsk. Abans del gol d'Agüero, cal remuntar-se al partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, a Bilbao, per trobar un partit en què Valdés va rebre un gol, en aquell cas a càrrec de De Marcos.

Aquest dissabte ha tornat a encaixar un gol "en un partit una mica trencat i amb molts contracops", segons el porter del Barça, que ha reconegut: "Sempre són partits acompanyats d'un gran espectacle".
Capità sense braçalet
Víctor Valdés ha celebrat el seu rècord d'imbatibilitat sent el capità de l'equip en la part final del partit. Amb el canvi de Xavi, en el minut 65, el porter del Barça ha passat a ser el capità de l'equip, però no ha pogut lluir el braçalet per un problema tècnic. I és que, segons ha explicat el mateix implicat, amb el canvi de Xavi s'ha trencat la goma del braçalet i el porter no ha pogut col·locar-se'l.