Valdés, a 17 minuts del rècord personal

17.09.2009 14:10

Berta Brau

Víctor Valdés està a poc més d’un quart d’hora de batre el seu registre personal d’imbatibilitat, que ara per ara està establert en 542 minuts. A més, el curs passat només va encaixar sis dianes abans del minut 17.

Contra l’Inter de Milà, Víctor Valdés va signar el seu cinquè partit consecutiu sense encaixar dianes. Malgrat els intents d’Eto’o, Milito, Sneijder i companyia, el de l’Hospitalet va fer un pas de gegant per batre el seu propi rècord d’imbatibilitat, establert en 542 minuts. Només 17 minuts el separen de l’autosuperació.

Cinc partits imbatut

San Mamés, partit d’anada de la Supercopa d’Espanya, minut 44, gol de De Marcos. Aquestes són les coordenades de l’últim gol encaixat per Víctor Valdés. Des d’aleshores han passat un mes i un total de cinc partits. Sporting de Gijón, Getafe, Athletic Club, Xakhtar Donetsk i Inter de Milà han estat els candidats a batre la porteria barcelonista, tasca en la qual han fracassat estrepitosament.

Un registre de 542 minuts

Amb pas ferm i segur el porter blaugrana camina cap a un nou rècord personal d’imbatibilitat. Només 17 minuts el separen de batre el registre que va assolir la temporada 2005/2006 quan la porteria blaugrana va ser zona infranquejable contra el Panathinaikos (0-0), l’Osasuna (3-0), el Màlaga (2-0), la Reial Societat (5-0) i de nou el Panathinaikos (5-0).

Estadístiques engrescadores

Veure una pilota al fons de la xarxa de la porteria blaugrana en els primers minuts de partit no és gaire habitual. De fet, el curs passat Valdés només va encaixar 6 dianes abans del minut 17. La més matinera va ser la de l’Olympique de Lió, convertida per Juninho en el minut 7 de l’anada dels vuitens de la Champions. El Numàcia (Mario min 13), el Màlaga (Duda min 12), el Mallorca (Aduriz min 15), el Reial Madrid (Higuaín min 13) i el Chelsea (Essien min 9) són els altres cinc conjunts que han aconseguit batre la porteria barcelonista en els primers compassos del partit.
Ribéry va trencar la carrera al rècord
En el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions de la temporada passada, la diana de Ribéry marcada en el minut 46 va trencar la carrera de Valdés per superar el seu rècord d’imbatibilitat, ja que va deixar el de l’Hospitalet a només 4 minuts dels citats 542.