Eto’o decideix per l’Inter (2-0)

13.09.2009 18:09

El conjunt de Mourinho supera el Parma 2-0 amb gols d’Eto’o i Diego Milito i se situa tercer classificat de la Lliga a dos punts de la Juventus, l’actual líder del ‘calcio’.

Màxima eficàcia. En un partit poc vistós davant el Parma, l’Inter de Milà ha aprofitat les poques ocasions de què ha disposat per sentenciar el partit i sumar tres punts que li permeten mantenir la distància amb la Juventus de Torí després de la tercera jornada de la Lliga a Itàlia. Primer Eto’o, amb una rematada extraordinària des de la frontal i després Diego Milito, definint amb l’empenya una centrada de Balotelli, han deixat sentenciat el matx per als milanesos.

Amb l’equip titular

Tot i la importància del partit de dimecres a la Lliga de Campions, José Mourinho ha sortit amb l’onze de gala. Julio César ha ocupat la porteria de l’Inter; Maicon, Samuel, Lucio i Santon han format la línia defensiva; Zanetti, Vieira, Motta i Sneijder han actuat al mig del camp i Eto’o i Milito han format el duet atacant.

A la primera part, l’Inter ha dominat però sense crear gaire perill, gràcies a la teranyina defensiva del Parma. El migcampista fitxat recentment del Madrid Wesley Sneijder ha disposat de les accions més clares, però els primers 45 minuts han acabat amb empat a zero i amb un Mourinho empipat. El tècnic portuguès ha marxat als vestidors abans que s’esgotés el temps de descompte.

Eto’o obre la llauna

ETOxO_INTER.jpgDesprés del descans Mourinho ha canviat Thiago Motta per Mario Balotelli i el davanter italià ha protagonitzat les primeres oportunitats per a l’equip ‘neroazurri’. Però ha estat Samuel Eto’o qui ha decidit el partit per a l’Inter. Al minut 71, el camerunès s’ha inventat un xut des de la frontal de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria del Parma.

Amb el gol de la tranquil·litat i els tres punts a la butxaca, perquè el Parma no ha inquietat Julio César, l’Inter ha tancat el partit amb una jugada iniciada per Balotelli a la banda esquerra i definida a la perfecció per Diego Milito al minut 88. Victòria i a pensar en l’estrena de la Lliga de Campions contra el Barça a Milà.