Dinamo i Rubin guanyen els seus partits

12.09.2009 19:48

El Dinamo de Kíev i el Rubin de Kazan, dos equips amb els quals es trobarà el Barça a la Champions, han guanyat els seus partits davant del Metalist i el Saturn, respectivament.

A banda de l’Inter de Milà, el Barça es trobarà amb dos equips que estan en plena forma a la fase de grups de la Lliga de Campions. El Dinamo de Kíev, primer classificat de la Lliga ucraïnesa, ha derrotat el Metalist per 0 a 1 als vuitens de final de la Copa i el Rubin de Kazan, per la seva banda, ja suma 43 punts a la Lliga després de golejar el Saturn per 5 gols a 1 i es consolida com a líder destacat.

El Rubin, més líder

Rubin_de_Kazan.jpgEls jugadors de Berdíev es reafirmen, una jornada més, al capdavant de la Lliga russa després de golejar per un contundent 5 a 1 el Saturn, vuitè classificat. Riazantsev, en dues ocasions, Bukharov i Domínguez han estat els autors dels gols d’una primera part que ha acabat 4 a 0. A la represa, el Saturn semblava que reaccionava amb el gol de Topic, però un quart d’hora més tard Bukharov aconseguia el 5 a 1 definitiu.

Mirant els quarts de reüll

El Dinamo de Kíev ja mira els quarts de final de la Copa, després de guanyar al camp del Metalist per 1 gol a 0. Els de Valeri Gazzaev n’han tingut prou amb un gol matiner del davanter Roman Zozulya per emportar-se el partit.