Còmoda golejada en el segon partit (0-4)

07.09.2009 21:04

La selecció espanyola sub-21 ha golejat Liechtenstein per 4 a 0 en el segon partit de la fase de classificació per a l’Europeu. El blaugrana Jeffren Suárez ha jugat 59 minuts, mentre que Andreu Fontàs s’ha quedat a la banqueta.

Els jugadors de López Caro mantenen el liderat del grup 4 després de golejar sense dificultat a la selecció de Liechtenstein per 4 gols a 0. Parejo i Javi Martínez a la primera part, i Capel i Aaron a la segona, han estat els golejadors d’un partit en què el davanter blaugrana Jeffren Suárez ha disputat 59 minuts. Andreu Fontàs, per la seva banda, ha vist el partit des de la banqueta.

Sentència a la primera part

El combinat espanyol ha sortit decidit a resoldre el partit ben aviat. El davanter Parejo ha culminat una gran jugada en què, després de retallar el seu defensor, ha creuat la pilota lluny de l’abast del porter Büchel fent l’1 a 0. Uns minuts més tard el jugador de l’Athletic Club Javi Martínez ha situat el 2 a 0 al marcador amb una rematada amb el cap.

Capel i Aaron tanquen la golejada

A la represa, el combinat espanyol ha seguit dominant el partit en tot moment. El davanter del Sevilla Diego Capel i Aaron Ñiguez, jugador del Celta, han signat el tercer i el quart gol respectivament.

Amb aquest resultat la selecció espanyola encapçala el grup 4 de la fase de classificació de l’Europeu sub-21 amb 6 punts.

En dos mesos, la nova cita
Els internacionals sub-21 no tornen a jugar competició oficial fins d’aquí a dos mesos aproximadament. Serà contra la selecció de Finlàndia el proper dia 13 de novembre.