La sub- 21 debuta amb victòria (2-0)

04.09.2009 21:08

La selecció sub- 21 s’ha imposat per 2-0 a Polònia en el primer partit de la ronda classificatòria del Campionat d’Europa. El blaugrana Jeffren ha estat titular i ha jugat 80 minuts.

El combinat de López Caro ha debutat amb bon peu en la ronda classificatòria del Campionat d’Europa sub-21 al derrotar Polònia per 2-0 en el partit jugat aquest divendres a l’estadi Carlos Tartiere d’Oviedo. El blaugrana Jeffren Suárez ha sortit en l’onze titular i ha jugat 80 minuts mentre que l’altre convocat del Barça, Andreu Fontàs, ha vist el partit des de la banqueta.

Capel i Jeffren, els més incisius

El sevillsta Capel i el blaugrana Jeffren han estat dos dels jugadors destacats de la selecció. Tots dos han creat molt perill per les bandes. Jeffren ha jugat per l’esquerra tot i que sovint se l’ha vist entrant per l’eix de l’atac. En el minut 7, Joselu ha fet l’1-0, gol que ha donat tranquilitat al joc de la selecció espanyola. En el segon temps, el jugador del Getafe i proper rival del Barça a la Lliga, Parejo ha marcat el 2-0 en col•laboració amb el polonès Krichowiak. Era el minut 65. Pocs minuts després, s’ha lesionat el porter de l’Atletic de Madrid, Asenjo que ha estat substituït per Egea. En el minut 80, Jeffren ha deixat el terreny de joc i en el seu lloc ha entrat De Marcos.

Amb aquesta victòria, la selecció sub-21 encapçala el grup 4 amb tres punts empatada amb Holanda. El proper partit el jugarà el proper dilluns 7 de a Liechtenstein
Gai jugarà dimecres amb Israel
El blaugrana Gai Assulin jugarà el dimecres 9 de setembre amb la selecció sub -21 d’Israel a Kazakhstan el partit corresponent a la tercera jornada de la ronda classificatòria del Campionat d’Europa. El partit es jugarà a les 13.00 hora catalana .