Cap derrota dels internacionals blaugranes

12.08.2009 23:55

Berta Brau

Els partits internacionals amb presència blaugrana que s’han disputat aquest dimecres han acabat en empat o victòria. Piqué ha marcat per Espanya, mentre que Messi i Márquez no han pogut disputar els seus partits respectius per lesió.

Cinc victòries i dos empats han estat els resultats dels set partits internacionals amb presència blaugrana que han tingut lloc aquest dimecres.

Piqué marca per Espanya

_2RS8538_1.jpgXavi, Carles Puyol i Gerard Piqué han sortit en l’onze inicial que Vicente del Bosque ha previst per a l’amistós davant la selecció de Macedònia. Sergio Busquets, per la seva banda, ha sortit a la segona part. El combinat macedoni s’ha avançat per 2-0, però a la segona part l’equip espanyol ha protagonitzat una èpica remuntada marcant tres dianes en només cinc minuts.

Un d’aquests tres gols, concretament el segon, ha estat marcat pel blaugrana Gerard Piqué. Fernando Torres i Riera han estat els autors dels altres dos gols de la victòria que el combinat espanyol ha dedicat a Dani Jarque.

Abidal no juga amb França

Eric Abidal s’ha quedat a la banqueta en el partit classificatori per al Mundial 2010 entre les Illes Fèroe i França, que ha caigut del costat dels francesos (0-1). El jugador del Barça no ha disposat de minuts en un partit en què tampoc ha jugat Thierry Henry, que va ser baixa de la convocatòria per culpa d’unes molèsties als tendons d’Aquil•les de les dues cames.

Alves, a la segona part

El Brasil de Dani Alves ha guanyat amb un gol de Luis Fabiano a la selecció d’Estònia a Tallin. Dani Alves ha entrat en el minut 59 substituint Maicon. El lateral blaugrana ha provocat l’expulsió amb vermella directa de Dmitri Kruglov al rebre una forta entrada.

Empats de Guddy i Touré, triomf de Keita

Eidur Gudjohnsen ha obtingut un empat a un en el partit que ha enfrontat Islàndia a la selecció d’Eslovàquia. D’altra banda, el combinat de Costa d’Ivori en el qual milita el blaugrana Touré Yaya no ha aconseguit passar de l’empat a zero davant Tunísia. Keita, d’altra banda, ha estat titular en el triomf per 3-0 contra Burkina Faso.
Argentina i Mèxic, sense Messi i Márquez
Tot i la baixa per molèsties musculars de l’estrella de l’equip, Leo Messi, Argentina s’ha imposat a Rússia (2-3) en un partit amistós disputat a l’Estadi Lokomotiv de Moscou. La tricolor, per la seva banda, s’ha imposat als Estats Units (2-1) en un partit en què Rafa Márquez tampoc ha pogut participar per culpa de la ruptura fibril•lar que pateix en el bessó de la cama esquerra.