L’Athletic Club remunta davant Young Boys (1-2)

07.08.2009 08:46

L’Athletic Club remunta davant el Young Boys (1-2)

L’Athletic Club s’ha classificat per a la següent ronda de l’Europa League després d’imposar-se al Young Boys de Suïssa per 1-2 en el partit de tornada. El juvenil Muniain de només 16 anys va marcar el segon gol dels bascos.

Ho tenia molt complicat l’equip de Joaquín Caparrós després del 0-1 del partit d’anada però, un cop més, l’Athletic Club de Bilbao va demostrar que mai se’l pot donar per mort i en un partit èpic el rival del Barça en la Supercopa d’Espanya va imposar-se per 1-2 alYoung Boys suís i es va classificar per a la ronda de play-off de l’Europa League, antiga Copa de la UEFA.

Muniain, gol decisiu

L’Athletic Club va patir damunt la gespa artificial de l'Stade Suisse Wankdorf de Berna. El Young Boys va començar posant setge a la porteria de Gorka però els de Caparrós van aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 26 amb un remat de cap de Llorente. En el segon temps, el juvenil de 16 anys Iker Muniain va substituir el lesionat Susaeta i quan només feia dos minuts que era damunt el terreny de joc va rematar de volea un córner llançat per Yeste per marcar el 0-2.

En el minut 90, un gol de Frimpong va suposar l’1-2 i va afegir dramatisme als minuts de temps afegit del partit.. L’equip basc va saber defensar la renda i es va classificar per a la següent ronda de l’Europa League el sorteig de la qual tindrà lloc aquest divendres a Lió.
Susaeta, dubte per la Supercopa
El migcampista Markel Susaeta va ser el jugador més destacat del partit contra el Young Boys però va haver de deixar el terreny de joc en el minut 70 després de patir un fort cop a la clavícula. Després d’una primera exploració, els serveis mèdics de l’Athletic Club han emès un comunicat en el qual s’especifica que el jugador pateix una contusió a la clavícula dreta i que s’estarà pendent de la seva evolució després que se li facin proves complementàries. En funció de la seva evolució se sabrà si estarà en condicions de jugar l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Barça el proper 16 d’agost a San Mamés.