La ‘MSC Cruceros Cup’, per al Barça

11.07.2009 20:40

Els veterans del FC Barcelona han guanyat el triangular ‘MSC Cruceros Cup’ després de vèncer el Reial Madrid per 6 a 3 i el Milan, també per 6 a 3. Sergi Barjuan i Cuéllar han estat els màxims golejadors empatats a tres amb el madrileny Velasco.

El Palau blaugrana ha viscut un autèntic espectacle protagonitzat per tres dels millors equips del futbol ‘indoor’ de veterans: el Milan, el Reial Madrid i el FC Barcelona.

El Milan i Reial Madrid obren el torneig

Milan i Reial Madrid han estat els encarregats d’obrir el triangular. Amb un 3 a 2 en el marcador, els italians han fet gala del seu contracop signant la primera diana al minut 7. Paolo Di Canio s’ha avançat als defenses madrilenys i ha marcat aquest primer gol. Al minut 11 però, el Reial Madrid ha empatat el matx amb un gol d’Ivan Perez. Vierchowod i Eranio han elevat el marcador a tres gols però ràpidament els de Madrid han retallat distàncies amb un xut creuat de Velasco. Els roignegres s’han proclamat així vencedors d’aquest primer encontre.

El Reial Madrid, eliminat

20090711_M3_4641.jpgEn el segon matx s’han enfrontat els dos clàssic: el FC Barcelona i el Reial Madrid. Amb el resultat final de 6 a 3, els blaugranes han desbancat els madrilenys del triangular. Roger ha marcat el primer gol en dos minuts i Christiansen, un minut després, ha signat el segon fruit d’una jugada col•lectiva amb Milla i Sergi. El Reial Madrid ràpidament ha sumat una diana a favor però l’equip amfitrió ha seguit golejant als madrilenys.

Carreras, en el minut 14, i el capità Sergi Barjuan en el 23 des de la banda dreta i gràcies a una assistència de Christiansen. El madrileny Alfonso ha retallat distàncies, però ja a les acaballes del partit els culés Cuéllar i Milla han elevat a sis gols el resultat. Velasco, al contracop, ha sumat un tercer gol al marcador del Reial Madrid.

Barça i Milan a la final

La final del triangular ha enfrontat el Milan i el FC Barcelona. Tot i que el Milan s’ha avançat en el primer minut amb un gol d’Eranio, tres minuts després De Quintana i Cuéllar posaven el 2 a 1 en el marcador. Stroppa ha signat taules a l’electrònic però els locals han seguit sumant gols encarrilant el torneig.

20090711_M3_4813.jpgTot i que Albertini ha volgut apropar-se als blaugranes amb un tercer gol, Goikoetxea, Sergi Barjuán (2) i Cuéllar han elevat el resultat final a sis dianes. D’aquesta manera l’equip d’Óscar García s’ha emportat el triangular després d’una excel•lent actuació contra madrilenys i italians.

Per una bona causa
Aquest primer torneig ‘MSC Cruceros Cup’ ha destinat els beneficis recaptats de la venda d’entrades a les víctimes del terratrèmol que el mes d’abril va sacsejar la regió italiana dels Abruços.