Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les sortides d’Henry i Touré, a les seves mans


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

28.06.2010 20:42

Les sortides d’Henry i Touré, en mans dels jugadors

www.fcbarcelona.cat


El director general corporatiu, Joan Oliver, ha explicat que el club ha pactat les sortides de Touré Yaya i Thierry Henry, però que el desenllaç final de les dues operacions està a hores d'ara en mans dels futbolistes.


En l'últim junta directiva de l'etapa de joan Laporta, un dels temes tractats ha estat la situació pel què fa a les altes i baixes de la plantilla del primer equip. En aquest sentit, Joan Oliver, després d'oficialitzar la marxa de Txiki Begiristain , ha explicat que les sortides de Yaya Touré i Thierry Henry estan molt avançades però que els dos jugadors han de fer el pas definitiu, després que en el seu dia van fer saber al club la seva voluntat de no continuar al FC Barcelona.

El moment d'Henry

Pel què fa al cas de Thierry Henry, Oliver ha explicat que abans del Mundial, el club i el futbolista ja van parlar i acordar la possible baixa. “Ara ho ha de materialitzar ell mateix. Això suposa que el Barça, l’exercici que ve s’estalviarà íntegrament la seva fitxa”, ha apuntat Oliver que ha negat que el seu possible traspàs suposi cap cost per l’entitat blaugrana.

Touré i el seu agent tenen l'última paraula

fcb-racing_x32x.JPGEn el cas de Touré, Oliver ha reconegut una entesa entre el club interessat per al migcentre africà, el Manchester City, i el Barça, però l'operació encara no es pot fer oficial: “La decisió està en mans del jugador i del seu representant. L’acord que falta és respecte les condicions del futbolista amb el seu nou club. De nou, Oliver ha volgut remarcar que no s’ha volgut treballar ni amb pressa ni urgències i que sempre s’ha buscat l’operació econòmica més beneficiosa pel club, que es desfarà del migcampista ivorià per desig exprés de Touré, que vol disposar de més minuts.

Agraïment per a Txiki

En aquesta darrera compareixença, Oliver ha informat que Txiki Begiristain ha confirmat que posa el punt i final a la seva trajectòria al Barça. "Ha estat un dels moments més emotius de la Junta d’aquest dilluns", ha reconegut. El secretari tècnic ha agraït la confiança dipositada en ell i tant el president com altres membres de la Junta Directiva, li han agraït la seva tasca al capdavant de l’àrea esportiva.

Tot apunt per a la investidura

2010-05-11_JOAN_OLIVER_05.JPGJoan Oliver ha donat més detalls de l’acte d’investidura del nou president del FC Barcelona, el proper dijous, 1 de juliol a les 12 h. Abans de l’acte públic, hi haurà una reunió de caràcter privat a les 11.30 h entre la Junta entrant i la sortint. En l’acte d’investidura serà el secretari de la Junta i de la Mesa, Josep Cubells que iniciarà aquest esdeveniment senzill, prendrà la paraula Joan Laporta i després serà el torn del nou president Sandro Rosell.

Les sortides d’Henry i Touré, en mans dels jugadors

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Oliver s'acomiada
La d’aquest dilluns també ha estat la darrera compareixença de Joan Oliver que a partir del 1 de juliol no seguirà com a director general corporatiu. Oliver considerat que és “lògic i normal que la nova junta posi en un càrrec com aquest a gent de la seva confiança”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana