Iniesta i Villa classifiquen Espanya (1-2)

25.06.2010 22:37

Els gols dels blaugrana Andrés Iniesta i David Villa contra Xile, han dut a la selecció espanyola als vuitens de final per la porta gran classificant-se com a primera de grup. Ara els de Del Bosque es trobaran amb Portugal.

La selecció espanyola ja és als vuitens de final després de derrotar  Xile per 1 gol a 2. Villa, al minut 24, i Iniesta, al 37, han avançat Espanya en el marcador abans d’arribar al descans. Xile ha escurçat diferències només començar la segona meitat, gràcies a un gol de Millar. Fins a sis jugadors del Barça han jugat tots els minuts: Piqué, Puyol, Iniesta, Villa, Xavi i Sergio Busquets.

Connexió blaugrana

Dibujo1.JPGDesprés d’uns primers instants en què Espanya no acabava de controlar la pilota, ha arribat la connexió blaugrana per començar a edificar la victòria. Primer ha estat Villa qui, molt hàbilment, ha enviat una pilota, refusada per Bravo, des de quasi 35 metres de distància directe a gol. Uns minuts més tard, una assistència del Guaje l’ha rematada a porteria Andrés Iniesta de forma magistral signant el 0 a 2.

Ensurt sense conseqüències

El combinat de Vicente Del Bosque ha marxat al descans amb la tranquil·litat que dóna anar 0 a 2 en el marcador, però, en els primers compassos de la segona part, Millar ha aconseguit un gol que deixava el partit totalment obert quan encara faltaven 40 minuts per acabar. Tot i això, Espanya no ha perdut els nervis i ha sabut gestionar bé la pilota, cosa que ha fet que s'emportés la victòria.

L'eliminatòria de vuitens de final contra Portugal es disputarà el proper dimarts dia 22 de juny a Ciutat del Cap.

Villa, Pitxitxi d’Espanya en la història dels Mundials

Dibujo2.JPGAmb el gol aconseguit davant de la selecció xilena, David Villa ja és, amb sis gols, el màxim golejador de la selecció espanyola en la història dels Mundials. El davanter del Barça supera així els cinc gols aconseguits per Raul, Morientes, Hierro i Butragueño.