Alves, classificat per als vuitens (3-1)

20.06.2010 22:30

El blaugrana Dani Alves ja ha posat el dos peus amb el Brasil als vuitens de final del Mundial després de derrotar a la Costa d’Ivori per 3 gols a 1. El lateral del Barça ha entrat al camp al minut 67 per Elano.

Mentre Alves ja celebra la classificació amb la seva selecció, l’altre blaugrana present en el partit, Toure Yaya ho tindrà molt complicat per passar ronda. El migcampista africà, que ha jugat tot el partit, no ha pogut impedir que Brasil s’emportés la classificació i de pas el bitllet per als vuitens de final.

Màxima efectivitat

Dibujo2.JPGTot el que ha tocat Brasil ho ha convertit en or. I és que amb només tres arribades clares han caigut els tres gols de la canarinha demostrant una gran efectivitat. Luis Fabiano en dues ocasions i Elano han estat els golejadors del matx.

Amb manca de ritme a la primera part

El ritme imprès per als dos conjunts durant la primera part ha estat força fluix i només un solitari gol de Luis Fabiano al minut 25 ha animat una primera part molt pobra. Una gran jugada de Kaká i Robinho l’ha acabat transformant el davanter del Sevilla connectant un xut creuat impossible d’aturar.

Brasil no dóna cap opció

Un nou gol de Luis Fabiano quan només havien passat cinc minuts després del descans ha provocat un desànim immediat als africans que veien com la remuntada cada cop era més lluny. Elano poc després acabava de rematar la feina sentenciant el partit amb el tres a zero. Un gol de Drogba a falta de deu minuts ha estat més anecdòtic que eficaç. Al final un 3 a 1 en un enfrontament que ha anat agafant forma a mesura que passaven els minuts.

El grup G tancarà definitivament les seves portes el proper divendres dia 25 a les quatre de la tarda. Brasil s’enfrontarà a Portugal i la Costa d’Ivori ho farà davant de Corea del Nort.