França plora, Mèxic somriu (0-2)

17.06.2010 22:51

Mèxic ha fet un pas molt important amb la victòria aconseguida davant de la selecció francesa per 0 gols a 2 amb vista a classificar-se per als vuitens de final. França, en canvi, es complica molt la vida i haurà d’esperar un miracle per seguir viva.

Dibujo2.JPGEn acabar el partit era molt complicat que tots els blaugranes presents a la gespa sortissin satisfets. I és que defensaven interessos diferents. Finalment Márquez, que ha jugat tot el partit, s’ha acabat imposant als seus companys del Barça Abidal i Henry per 0 a 2. Éric Abidal també ha participat tots els minuts, mentre que Henry ha vist el matx des de la banqueta.

Mèxic pren la iniciativa a la primera part

Tot i que, com la selecció francesa, Mèxic s'hi jugava molt, els sud-americans han sortit sense por a la recerca d’un gol matiner que els donés tranquil·litat. La primera ocasió ha nascut als peus del blaugrana Rafa Márquez, amb una passada en profunditat cap a Carlos Vela que ha estat a punt d’aprofitar, però el seu xut ha marxat fora. Poc després una altra acció de Vela i una de Guille Franco han estat les ocasions més clares de tota la primera part. Als francesos amb prou feines se’ls ha vist durant els primers 45 minuts.

Els gols arriben per a la tricolor

Dibujo6.JPGEls de Javier Aguirre han tornat del descans amb la mateixa intensitat i ganes de for gol que al començament del partit. I finalment han trobat la recompensa a tot el treball al minut 64, moment en què Hernández ha decantat la balança fent el 0 a 1. Poc després l’àrbitre ha xiulat un penal d’Abidal sobre Barrera que ha acabat transformant Blanco i ha situat el definitiu 0 a 2 al marcador.

“Bleus” i mexicans jugaran el darrer partit de la primera fase el proper dimarts dia 22 a les quatre de la tarda. França s’enfrontarà a Sud-àfrica al Free State Stadium i Mèxic ho farà contra l’Uruguai a l’estadi Royal Bafokeng.