Messi, motor de l’Argentina (4-1)

17.06.2010 15:54

La selecció de l’Argentina ha fet un pas de gegant per classificar-se per als vuitens de final del Mundial després de golejar Corea del Sud per 4 gols a 1. El davanter del Barça Leo Messi ha jugat els 90 minuts.

1248127_large.jpgDesprés de derrotar per la mínima Nigèria en la primera jornada, els de Maradona s’han desfet d’una dèbil Corea del Sud per un contundent 4 a 1. El blaugrana Leo Messi ha tingut una actuació destacada participant en els dos últims gols i realitzant jugades de mèrit en un partit en què Higuaín ha acabat marcant un ‘hat-trick’.

S’imposa la superioritat dels de Maradona

Com ja va passar en el primer partit contra els nigerians, l’Argentina ha aconseguit avançar-se ben aviat al marcador, fet que li ha permès jugar amb molta tranquil•litat. En aquest cas ha estat gràcies a un gol en pròpia porteria del coreà Chuyoung.

Uns minuts més tard Higuaín ampliaria diferències anotant el 2 a 0. La primera part ha acabat amb una gran jugada de Messi que no ha entrat per ben poc i amb un gol sorpresa de Corea del Sud. Chuyoung ha aprofitat una errada de Demichelis per marcar sol davant de Romero.

Sentència definitiva

A la segona part el ritme del partit ha baixat el to elèctric dels primers 45 minuts, però el que no ha defallit és el domini absolut de l’Argentina. Un domini que s’ha accentuat en el moment en què Higuaín, en només 5 minuts, ha marcat dos gols més situant el definitiu 4 a 1 en el marcador.

A Messi només li ha faltat el gol

Dibujo.JPGLeo Messi ha tingut el gol a les seves botes en diverses ocasions, però al final li ha faltat un pèl de sort. Poc abans d’acabar la primera part una jugada magnífica en què ha esquivat tres defensors ha acabat amb un xut que ha marxat fora per poc.

A la represa, un xut de Messi que ha refusat el pal s’ha convertit en el tercer d’Argentina que ha fet Higuaín i una gran jugada del ‘10’ del Barça ha permès a Agüero servir a Higuaín perquè aquest fes el quart gol.

L’‘albiceleste’ tancarà la fase de grups el proper dimarts dia 22 contra Grècia. El partit es disputarà al Peter Mokaba Stadium a dos quarts de nou del vespre.