L’Uruguai i França empaten en un partit fluix (0-0)

11.06.2010 21:29

El segon partit del Mundial 2010 també s'ha saldat amb empat. L’Uruguai i França no han passat del 0-0 en un matx en què han jugat els blaugranes Henry i Abidal.

L'afició sud-africana s'ha quedat amb les ganes d'assaborir una victòria en la jornada inaugural del Mundial 2010. Si, en el primer partit, la selecció amfitriona i Mèxic van empatar a un gol, en el segon, l’Uruguai i França no han passat del 0-0. Abidal ha sortit en l'onze inicial i ha jugat els 90 minuts, mentre que Henry ha substituït Anelka en el minut 71.

Avorriment en el primer temps

L’Uruguai i França van oferir poc futbol a la primera part. El combinat de Domenech va portar el pes del partit encara que amb poca fluïdesa en el seu joc. En defensa va passar pocs problemes. Abidal es va mostrar sobri en l'eix de la defensa i va controlar la seva zona sense dificultats. L'ocasió més clara va ser a les botes de Forlán, però el seu potent xut el va desviar Lloris en el minut 16.

Uruguai-Franxa_Ribery.jpgAl costat francès, detalls de qualitat de Ribéry i alguna acció a pilota aturada de Gourcuff, van destacar per sobre de la mitjana.

França no aprofita l'expulsió de Lodeiro

El partit no va millorar després del descans. França va seguir dominant tot i que, de nou, Forlán va tenir l'ocasió més clara amb un potent xut que es va perdre a fora per poc.

Domenech va moure la banqueta per donar més aire a l'atac francès i, en el minut 71, el blaugrana Henry va entrar per Anelka. Titi es va moure amb perill, i fins i tot va estar a punt de marcar amb un bon cop de cap que va sortir a fora, però que va ser anul·lat per fora de joc. Abans, en el minut 81, l’Uruguai es va quedar amb 10 jugadors per l'expulsió de Lodeiro per doble amonestació. França es va llançar a l'atac, però sense sort ni encert.

Després de la primera jornada del Mundial, en el grup A hi ha un quàdruple empat a un punt, ja que els quatre equips han empatat els seus respectius partits: Sud-àfrica, Mèxic, l’Uruguai i França.